Share |

Nizozemští elektro-funkeři představí Kraak & Smaak Sound System v Praze

foto: pořadatel akce

EXCELENT JUKEBOX: KRAAK & SMAAK SOUND SYSTEM (NL)
ELEKTRO-FUNKOVÍ KRAAK & SMAAK MÍŘÍ DO LUCERNA MUSIC BARU!
 
Nizozemští elektro-funkeři představí Kraak & Smaak Sound System již 27. února v pražském Lucerna Music Baru! Koncert proběhne v rámci série Excelent Jukebox. Vstupenky jsou v prodeji od 23. ledna v síti Ticketpro, na webových stránkách Lucerna Music Baru nebo přímo na místě.
 
Příběh Kraak & Smaak se začal psát už v roce 2003, záhy po té, co Jalapeno records vydali jejich první singly, a v zápětí se svým guest mixem dostali do prestižního BBC Radio 1. Pak ihned následovalo světové turné, první studiová alba a raketový úspěch. V Praze se již dříve představilo celé trio na United Islands of Prague a vystoupili také společně s Monkey Business a PSH v pražském SaSaZu a brněnské Flédě.
 
K&S mají na kontě bezpočet singlů, remixů a také pět studiových alb, z nichž pochází pecky Squeeze Me nebo třeba The Future is Yours. Jejich nejnovější album se jmenuje Chrome Waves a vyšlo v roce 2013.
 
K&S mají za sebou i před sebou dosti slibnou kariéru: zahráli si třeba na populárních festivalech Glastonbury, Detroit Movementu, SXSW, Exitu, Bestivalu či Szigetu, jejich skladby lze slyšet i v televizních pořadech, např. Chirurgové, What about Brian a Muži na stromech.
 
Tenhle koncert ze série Excelent Jukebox si jednoduše nesmíte nechat ujít! Kraak & Smaak Sound System se předvede již 27. února v pražském Lucerna Music Baru.
 
Cena vstupenek: 290.- Kč + poplatky
 
FB Event: https://www.facebook.com/events/1431525063749786/
 
SoundCloud:
Chrome Waves Stream: https://soundcloud.com/kraaksmaak/sets/kraak-smaak-chrome-waves
DJ set: https://soundcloud.com/kraaksmaak/kraak-smaak-dj-set-november
 
YouTube:
Squeeze Me: http://youtu.be/AYeTwfyx0nw
Let’s Go Back feat. Romanthony: http://youtu.be/9GCZCAjKkOw
Dynamite feat. Sebastian: http://youtu.be/csh0Z3isiI4
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.