Share |

Nečekejte na Godota, přijďte do knihovny na CONiáše!

foto: pořadatel akce

Začalo září. Začal školní rok, začíná podzim, začíná spousta dalších ošklivých věcí. Ještě že tu je CONiáš… Nebudeme tvrdit, že to je nejlepší con na světě. Doufáme, že to za nás budete tvrdit vy!
 
CONiáš Na cestě proběhne v sobotu 20. září od 10.00 do 20.00 hod. To nejdůležitější se bude odehrávat v malém sále Ústřední knihovny na Mariánském náměstí. Vstupné je pro čtenáře knihovny zdarma, pro ostatní za 80 Kč. Čeká vás bohatý program! Celý den tradičně zahájí dětská přednáška Kdy už tam budeme v podání Soni Hadravové a Marty Pilnikové, následovat bude Václav Štupalský a jeho Fantastické cesty ve filmu, Michael Bronec vám povypráví o Tolkienovi a Pavel Boháček zase o zajímavém projektu Hydronaut. S cestami podle Verna vás seznámí Ondřej Neff, pokřtíme knihu Svitky z Londýnského mostu“Jany Šouflové a antologii Excelsior, gentlemani“, proběhne panelová diskuse o audioknihách a vyhlásíme také výsledky soutěží. Na závěr celého dne budeme cestovat za magií s Leošem Kyšou. Programem vás provede skvělý Martin D. Antonín.
 
Nemusíte ale jen sedět na přednáškách, čeká vás bohatý doprovodný program, třeba hraní deskových her, Knihovna na konci vesmíru(cestovatelské knihy k půjčení), Výměna knih u Black Books (možná přijde i Bernard) a také Obálky, kterých se zalekne i Conan (výstava obálek knih v Ústřední knihovně u žánru sci-fi a fantasy).
 
V předsálí se můžete těšit na tematické prodejní stánky, třeba s knihami od Strak na vrbě, nebo s knižními záložkami. Také se můžete občerstvit v blízké kavárně.
 
Aktuální informace najdete na www.facebook.com/conias.knihovna nebo na webu  www.mlp.cz/conias.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.