Share |

Návrhářka vlasových ozdob Jane Bond má obchod s módou. Ptali jsme se jí, jak a proč ho rozjela

foto: Alan Homolka

Jane, jsi známá jako návrhářka originálních vlasových ozdob a nedávno jsi otevřela obchod s oblečením, jak to mám chápat?
Už jsem měla tu ideu v hlavě docela dlouho, jen mi tam zrála a formovala se, čekala na tu pravou příležitost si myslím... v šestým měsíci těhotenství je to celkem legrace :)
 
No a proč zrovna oblečení?
Oblečení je tak trochu moje vášeň. Jako každá ženská se ráda oblékám a s kamarádkou Maruškou jsem ještě před těhotenstvím tak trošku laškovala s blogem. Teď už na to nemám čas ani kapacitu a hlavně to byla spíš takové zabití volného času... Maruška je ten vůdce a tvůrce prvotní myšlenky, já spíš chci na druhou stranu ukázat, že není tolik těžké obléknout se od hlavy až k patě do nového za “pár kaček”.
 
Takže máš second hand?
Osobně moc nejsem nadšenec označení sekáč, můžeš si pod tím představit totiž smradlavou vetešárnu nejhoršího kalibru a termín výběrový second hand mi taky moc nesedí. Ale ano, většina věcí je z druhé ruky, mám však hodně kousků úplně nových. Kolikrát i to co pořídím jako věc z druhé ruky má originální cedulku, jsou to kousky ze starších kolekcí. Takže je to taková kombinace sekáče, outletu, nových věcí a sem tam se najde pár opravdu vintage pokladů. Je to takový “holčičí pokojík” plný hezkých kousků, který odí nejednu mojí kamarádku. Ale nejvíc asi Marušku z “Co si dneska vezmu na sebe!?”, která mi častokrát i modelkuje.
https://www.facebook.com/pages/Co­si­dneska­vezmu­na­sebe/101426869934375?fref=ts
 
Aha, takže to je takový speciál...
Ano, proto je i označení a jméno obchodu JANE BOND special :)
 
Ještě mi řekni, kde ten obchod najdeme?
Je to ulice Francouzská 592/7, kousek nad náměstím Míru. Na webu zatím pracuju, ale novinky a aktuality se objevují na FB: “JANE BOND special”. E­shop zatím v plánu nemám, bohatě mi stačí když 22.6. zvládnu Dyzajn market a pak si začátkem července v klidu porodím :) Rozhodně doporučuju sledovat FB stránky, kde se zákazníci dozví o novinkách, cenách atd.. https://www.facebook.com/pages/JANE­BOND­special/100112943515879?ref=ts&fref=ts


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.