Share |

Nakupmodu.cz: módní tipy, které si můžete ihned koupit

foto nakupmodu.cz

Na českém internetu se objevila revoluční novinka v prodeji oblečení a prezentaci tipů módních značek. Od 18. května je v provozu nový internetový portál nakupmodu.cz, nový rádce a průvodce světem módy. Na tomto portálu se vám každý den představí tipy na módní outfit složený z vybraných kusů oblečení, který si budete moci jednoduše koupit.

 

Portál nakupmodu.cz přichází s limitovanou nabídkou stylového outfitu pro ženu a muže za bezkonkurenčně nízkou cenu, kterou bude každý den od pondělí do pátku zveřejňovat na webové adrese www.nakupmodu.cz. Outfity jsou vytvořeny týmem profesionálních stylistů, kteří budou pečlivě vybírat kousky oblečení a doplňky tak, aby spolu ladily a tvořily požadovaný styl. Výběr zboží je v rozmezí od všeobecně známých značek až po designéry, kteří se soustředí na kusovou výrobu. Pokud se vám bude outfit v nabídce dne líbit (a my věříme, že určitě bude), může si ihned koupit vouchery na dané produkty. Podobný prodejní systém určitě mnozí znají ze slevových portálů. Naše tipy jsou také zveřejňovány za zvýhodněných cenových podmínek a s časovým omezením na nákup. 

 

Cíle nakupmodu.cz jsou ale vyšší, než pouze nabídnout jedinečnou cenu. Jedná se nám hlavně o to, abychom vás inspirovali nebo poradili, co na sebe pro jednotlivé příležitosti. Navíc, nabídka nekončí jen u oblečení. Bude také možné zakoupit doplňky jako hodinky, šperky, parfémy nebo dokonce účes, aby vše ladilo, jak má. Největší výhodou je zejména to, že je vše sladěno do jednoho celku a vy si tak můžete jednoduše koupit celý styl a ušetřit čas s běháním po obchodech a vybíráním jednotlivých kusů oblečení a doplňků.

 

Věříme, že vás nabídka osloví, tak neváhejte a oblečte se na www.nakupmodu.cz - tom pravém místě, kde můžete ihned využít skvělých nabídek široké škály módních značek.

 

 

POPIS OUTFITU ONA

Pracovní schůzka nebo příjemná odpolední káva, dnešní outfit zcela splňuje požadavky na eleganci originalitu i svěžest. Jednoduché černé lodičky s volným palcem, klasická pouzdrová sukně i krémová halenka jsou atributy vhodné i pro manažerské nebo bankovnické pozice. A že sice nosíte klasiku, ale rozhodně nemáte rádi sterilní kancelářskou nudu? My také ne. Proto je sukně doplněna páskem s vzorem puntíků a do podobné, až petrolejově modré barvy, je sladěn i lehký kruhový šál. Pravá dáma se neobejde bez kabelky. Do prostorné tašky MumRay se vejde vše, co přes den můžete potřebovat a brož, kterou je ozdobena, můžete snadno použít k ozdobě topu. Hodinky s koženým páskem jen podtrhují dojem mladé a kreativní, avšak vysoce elegantní a sofistikované ženy.

POPIS OUTFITU ON

Ať už se chystáte na posezení s přáteli či vernisáž, dnešní outfit vás podpoří v jakékoli situaci. Díky designovému zpracování a zajímavým střihům získává klasická kombinace košile a tmavých kalhot ležérně elegantní ráz. Snížený sed kalhot a zároveň zúžené nohavice zcela odpovídají aktuálním trendům, tmavé kožené tenisky zajistí pohodlí při večerní procházce městem. Ačkoli to možná ještě není úplně zvykem, hnědá, tweedovo-koženková taška vám pomůže vyprázdnit kapsy a stane se dalším prostředkem k podtržení vašeho charisma, stejně jako klasické hodinky s koženým páskem. Hnědá kruhová šála značky Jakoby nejenže podtrhne celkový dojem, ale v chladném večeru příjemně zahřeje.

 

www.nakupmodu.cz

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.