Share |

Muzeum Karla Zemana slaví první narozeniny a připojuje se k Muzejní noci

foto: PR

Muzeum Karla Zemana se připojuje k prestižním pražským muzeím a otevírá své brány v sobotu 14. září ve večerních hodinách v rámci tradiční akce Muzejní noc.

Návštěvníky kromě zpřístupnění atraktivní expozice muzea v netradičních hodinách čeká slavnostní nasvícení areálu, noční plavby lodí ElektroNemo (do 22:00), křížovky a kvízy, ukázky workshopů animace a trikového filmu i promítání Zemanových filmů.

Filmovým projekcím bude za příznivého počasí vévodit open air uvedení Vynálezu zkázy od 21:00 v Saském dvoře. ElektroNemo pak vyjíždí do 22:00.

Zpřístupnění expozice v rámci Muzejní noci předznamenává sérii akcí pořádaných u příležitosti 1. výročí otevření Muzea Karla Zemana. V jeho rámci na návštěvníky dále čeká rozšíření expozice o originály kostýmů ze Zemanových filmů, interaktivní víkend v Muzeu Karla Zemana s půjčovnou filmových kostýmů, filmovou maskérnou a kostymérnou ve spolupráci s Barrandov Studio, speciální audiovizuální koncerty skupiny Clarinet Factory na Čertovce v rámci festivalu SIGNAL a filmový víkend s Karlem Zemanem v divadle Minor připravovaný ve spolupráci s festivalem Struny podzimu. Na podzim je na co se těšit.
 
http://www.muzeumkarlazemana.cz
http://www.facebook.com/MuzeumKarlaZemana


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.