Share |

Monkey Business a PSH pokračují na Flédě ve svém turné

repro k akci

Dnes proběhne na Flédě společná show dvou oblíbených českých kapel Monkey Business a PSH.

Monkey Business a PSH přichází s nevšední událostí, kterou je společná tour obou kapel po České republice a Slovensku. Očekávejte netradiční spojení dvou hudebních projektů rozdílných žánrů, jejichž spolupráce nabírala obzvláště v posledních letech na intenzitě.

Vzájemná kooperace ovšem nevedla jen k postupnému sbližování kapel, ale i teamů okolo nich, což logicky vyústilo právě ve společné turné. Co se týče hudební spolupráce, Roman Holý produkoval např. tracky Podpantoflák a Co bude až nebude rap – obě věci z posledního alba PSH Epilog (Bigg Boss, 2010). Z předchozí Orikoule (Bigg Boss, 2008) má prsty např. v tracku Hvězdná star a v současnosti pracuje na dvou věcech pro Vladimírovu druhou sólovou desku, která by měla vyjít letos na podzim. Matěj Ruppert je pak častou vokální výpomocí na deskách i live shows a Vladimir 518 na oplátku hostoval na desce Neruda. Na albech JAR i Monkey Business se objevil např. i James Cole, což jen podtrhuje dlouholetou provázanost právě s labelem Bigg Boss.

Monkey Business nastudovali hudební materiál PSH a těšit se můžete na jednu kompaktní, dvouhodinovou show, kde se budou navzájem prolínat repertoáry obou kapel. Propojí se tak nejen muzikanti samotní, ale především dvě obří fanouškovské základny.

Více informací na:
http://www.monkeybusiness.cz
http://www.psh.name
http://fleda.cz/

Monkey Business & PSH
Místo: klub Fléda, Štefánikova 24, Brno
Datum: 5. 4. 2012
Start: 20:00 hod.
Vstupné: 380 Kč


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.