Share |

Módní návrhářka Marie Copps připravila motivačně-vzdělávací platformu Manuál osobního úspěchu

foto: archiv Marie Copps

Česká módní návrhářka a výtvarnice Marie Copps připravila motivačně-vzdělávací platformu "Manuál osobního úspěchu" a takto nám ho představila:

První audio set ze série vzdělávacích programů má sedm dílů a jsou v něm obsaženy klíčové informace týkající se úspěchu. Tento první audio program provede posluchače čtyřmi nezbytnými a základními koncepty, které všezahrnující formou odhalují tajemství a principy úspěchu. Úspěch není otázkou náhody, jak by se mnozí domnívali, ale přípravy. První audionahrávka je pro posluchače připravena zdarma, a další díly budou oficiálně v prodeji od konce měsíce května.

Ještě v době, kdy jsem pracovala jako bankovní úřednice (než jsem se stala módní návrhářkou), jsem se sama sebe ptala: "Proč jsou někteří lidé na světě šťastní, zdraví a bohatí? Jak to udělali, jak dosáhli úspěchu a proč se cítí tak naplnění a mají pořád radost? Jaké mají vzdělání, které já nemám? Znají ty správné lidi, které já neznám, anebo snad mají přístup k nějakým tajným informacím - a já nemám?".

Po nějaké době jsem na všechny tyto otázky dostala odpověď a měla jsem možnost nahlédnout tam, kam se běžně nahlédnout nedá. Díky svému americkému učiteli jsem měla možnost se seznámit se skutečně velmi cennými informacemi o tom, jak úspěch, štěstí, radost a dobré zdraví fungují, resp. jak by fungovat mohli, kdyby všichni lidé na světě měli přístup ke všem informacím, ne jen k některým.

Po zpřístupnění těchto informací jsem sama prošla velmi bolestivou osobní transformací, která nebyla vůbec lehká, natož příjemná. Trvalo mi nějakou dobu, než jsem tyto dosti šokující informace mohla vůbec zpracovat. Pokud se ale chceme v životě něčeho dopracovat a chceme nalézt štěstí, vnitřní klid a stát se v životě úspěšnými, tak nám nic jiného ani nezbývá.

Život máme jen jeden a mělo by být v našem vlastním zájmu pracovat na tom, aby byl plodný, úspěšný a radostný. Pamatuji si ještě, jak jsem z neznalosti všech těchto cenných informací trpěla v minulosti po velmi dlouhou dobu depresemi, procházela mnoha nepříjemnými situacemi, které se neustále opakovaly, a investovala statisíce korun do projektů, které ne vždy dopadly tak, jak jsem si na začátku představovala.

Člověk je ale naštěstí schopný se díky správným informacím z těchto velmi tíživých, nepříjemných a neúspěšných situací a pocitů sám dostat, musí jen přesně vědět jak. Správné know-how je cesta k osobnímu úspěchu, pevnému zdraví, pocitům štěstí, naplnění a radosti. Bez nich jsme bohužel ztraceni, nešťastní, nemocní a potýkáme se v životě s mnoha neúspěchy a zklamáními a z událostí kolem nás jsme jen zmateni.

"Jsem přesvědčená o tom, že lidé v Manuálu osobního úspěchu najdou informace, které jim opravdu v životě a v tomto pro nás všechny složitém období pomohou. Celé lidstvo čeká totiž na konci letošního roku opravdu veliká zkouška. Je sice příjemné navrhovat zajímavé šaty, které ženám sluší, ale není krásnějšího pocitu, než když mohu pomoci někomu s jeho osobním problémem a alespoň trochu pomoci proměnit jeho život k lepšímu.

Tomuto projektu se věnuji intenzívně poslední rok a moc doufám, že ještě letos stihnu udělat nějaký zajímavý módní počin, který bude v rámci mého projektu FASHION FOR HELP.

Podrobné informace najdete na:
http://www.manualosobnihouspechu.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.