Share |

Milánské duo Pelussje dorazí na páteční Clash do Chapeau

repro k akci

Tady je info od pořadatelů k pátečnímu Clashi:
 
Milánské duo Pelussje se vrací na CLASH! s novými EP Pelussje Fear Satan a Blue Demon vs El Santo Ep. Můžete se těšit na stejně divoký večírek, jaký Pelussje v Chapeau zařídili loni. Supportují rezidentní THE FAKES a SPECTRE+DISTRESS.
Ve spodním patře Underground přicházíme s novým konceptem Absolut RE:DRESS, kde v DJ setu vystoupí česká špička TATA BOJS, TEA JAY IVO a URXIN SISTERS.

PELUSSJE, to jsou zápasníci ze světa konzolí - discoglitters versus dubstep štěrk. Čirá taneční madness, u které nezbývá, než se usmívat. Masky na mexický zápas lucha libre, plastová kytara nad hlavou a stagediving i v Chapeau. Tohle si nenechte ujít!
Dali se do kupy už před sedmi lety, kdy se věnovali živému hraní. Láska ke ‚staré‘ muzice se odráží ve výběru jejich neoficiálních remixů, vyřídili si účty s váhami jako The Stooges, Foo Fighters nebo Duran Duran. Protivníky dorazí brutální dubstepovou explozí nebo chytrým elektro chvatem. Žádná nudná podívaná.
http://www.facebook.com/pelussje

THE FAKES. DJs a producentské duo, které v pražském klubu Chapeau Rouge pravidelně pořádá electro noc CLASH! s exkluzivními zahraničními hosty. Mají na kontě remixy pro české projekty jako Sunshine, The Prostitutes, Tata Bojs nebo Mňága a Žďorp.
www.facebook.com/thefakes

TATA BOJS dj set. V Undergroundu se během Absolut Re:Dress představí jedna z nejslavnějších českých kapel v exkluzivním dj setu.
http://www.facebook.com/pages/Tata-Bojs/91562030507

TEA JAY IVO. Nejlepší český vintage dj současnosti.
http://www.facebook.com/pages/Tea-Jay-Ivo/128426707202994
 
URXIN SISTERS. Dívčí dvojka, známá bláznivými sety i mimo Prahu.
http://www.facebook.com/groups/51010961874/

CLASH! vs Absolut RE:DRESS v Chapeau Rouge v pátek 28. září začíná ve 21 hodin.

Facebook:
http://www.facebook.com/events/375582829178839/

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.