Share |

Mighty Sounds startuje 15. 7.

 

Festival Mighty Sounds proběhne už tento víkend, tedy od 15. do 17. července. Nabídne jako obvykle ska, punk a reggae. 

 

Největší festival svého druhu ve střední Evropě přizval americké Anti-Flag, známé pro svou kritiku politiky USA a bojující za lidská práva. Do line-upu festivalu se zařadí vedle svých krajanů Pennywise, kteří ve své tvorbě dokonale pojí energii a melodičnost. Z Jamajky byly ohlášeny legendy žánru ska, The Skatalites. Ti festival dorazí i s u nás velmi oblíbenou Doreen Shaffer. Dalšími velkými jmény jsou bezesporu Israel Vibration (JAM) či Anthony B (JAM).

 

Kromě velkého počtu zahraničních kapel Mighty Sounds tradičně nabízí to nejlepší z české ska, punkové a rock´n´rollové scény a jeho součástí je také vyčerpávající sada DJských setů nejen ve zmíněných žánrech. 

 

Kromě už potvrzených kapel, které jsou k nalezení na   www.mightysounds.cz , bude na festivalu opět připraven opravdu výjimečně pestrý doprovodný program. Už tradičně vystoupí celá řada neotřelých divadelních souborů v divadelním stanu (letos například improvizační parta Vosto5) a letošní ročník má v nabídce také originální workshopy nebo turnaj v nohejbalu a fotbalu. 

 

Všechny informace naleznete na stránkách festivalu, stejně jako informace o předprodeji. Do 14. července 2011 lze lístky koupit za 890,- Kč v sítích Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal a Eventim. 

 

MIGHTY SOUNDS vol. 7
15. - 17. července 2011
Tábor, letiště Čápův Dvůr
 http://mightysounds.cz/

http://www.facebook.com/mightysounds 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.