Share |

Legendy představují novou kolekci adidasOriginals

foto: PR

AdidasOriginals přináší novou kolekci pro podzim a zimu. Opírá se o trendové prvky minulosti a dává tak vzniknout jedinečnému a nadčasovému stylu. Trendy umírají, styl je věčný. Opravdový, originální styl se tříbí a zdokonaluje téměř celý život. Může zároveň navazovat na minulost a dotýkat se budoucnosti. Může být kompletně přetvořen a stále zůstat klasikou. A téměř nikdy nemůže být zkopírován.

Důkazem je jedinečná kampaň, která novou kolekci uvádí a spojuje legendy hip-hopu Run DMC s hvězdným DJ A-Trakem. Jejich úkolem bylo složit novodobou hymnu pro všechny originály. Run DMC se do kulturních střetů pouštějí odjakživa a vždy se jim dařilo inspirovat své okolí. Tito rapoví průkopníci byli prvními, kdo propojil hip-hop s rockovou muzikou a módu s hudbou. A nyní se do toho vrhají znovu v tomto “new-schoolbattlu” s nejžhavějším DJ planety. Výsledkem je interaktivní video, které znovu oživuje tyto skutečné legendy. Rappeři se jsou tak protagonisty klipu odehrávajícího se v New Yorku, jehož děj mohou fanoušci ovládat a pomocí hlasových povelů a přidáváním vizuálních efektů tak ovlivnit finální vzhled videoklipu. Zapojte se a vytvořte si spolu s Run DMC a A-Trackem svůj originální clip na www.adidas.com/originals, kde si můžete zároveň celou kolekci prohlédnout. 

Na počest originálních legend Run DMC byla tuto sezónu vytvořena speciální prémiová kolekce, která nabízí limitovanou edici bot Run DMC Superstar 80s a stylové oblečení, jako například mikiny a trička. Můžete ji zakoupit exkluzivně v e-shopu na stránkách www.adidas.com/originalsa originálně tak nastartovat nový školní rok. Rozhodně doporučujeme boty s potištěnou koženou stélkou, kterémůžete nosit po vzoru legendárních hip-hoperůz Queensu i bez tkaniček.

 

http://www.adidas.com/cz/apps/unite/- interaktivní klip (vložit do článku)

 

Videoklip představující Run DMC společně s A-Trakem (vlozit do clanku)

http://www.youtube.com/watch?v=LDXtQ4XdRfc


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.