Share |

Kníratý festival Coombal bude už v sobotu

repro k akci

PSH, Tata Bojs, plzeňští Shogun Tokugawa a to nejlepší z Rakovnicka. Přijeďte se v sobotu do Rakovníka na Tyršovo koupaliště vykoupat a zapařit na jednodenní „kníratý“ festival Coombal Open Air 2012.

Tak trochu jiný festival. I to by se dalo říct o Coombal Open Air 2012, který návštěvník přitáhne na hranici Chráněné krajinné oblasti Křivoklátsko. Proč jiný? Budou za to moci především kníry, kterých lze očekávat na jednom místě i několik stovek. Navíc na tvářích mladých mužů a v některých případech žen i dětí. „Kníry patří ke Coombal od prvního ročníku. Letos nás čeká pátý, takže by byl nesmysl něco měnit,“ říká organizátor festivalu Michal Ortcykr, který slibuje i tradiční soutěž o nejlepší knír.

Jestli s knírem pod nosem přijedou například i Tata Bojs se zatím neví. Něco už naznačuje jejich facebookový profil. Jisté ale je, že Tata Bojs budou po PSH a harcorových Shogun Tokugawa hlavní hvězdou festivalu, který ale odpolední dramaturgii staví na známých regionálních kapelách různých stylů. „Večerní program patří hlavním tahákům, odpolední sety kapel ale můžou zaujmout ty, kteří chtějí objevovat nové kapely,“ dodává Ortcykr, podle něhož není cílem Coombalu hrát si na velký festival. „Nabízíme unikátní prostředí, téměř rodinnou atmosféru a díky knírům i velkou srandu,“ dodává.

Druhým nejhlučnějším místem festivalu bude DJ´s stan, kde se po celý den budou střídat DJ se svými sety.

Organizátoři Coombal letos poprvé přesunuli do nového prostoru na Tyršovo koupaliště. Návštěvníci tak budou mít možnost se celý den koupat a slunit. Připraveno je tradičně bohaté festivalové občerstvení pro masožravce i vegetariány, pít se bude pivo Staropramen, k dispozici bude i čajovna.

Coombal myslí i na rodiče s dětmi, takže organizátoři jim nabídli vstup pro děti do 150 centimetrů zdarma a především možnost využití dětského koutku i se skákacím hradem. „Spolehlivé „tety“ se o děti postarají až do půl osmé večer,“ říká Ortcykr.

Výhodou Rakovníka je i dobré spojení s Prahou, odkud jezdí autobusy prakticky každé dvě hodiny i během soboty. Cesta trvá 45 minut až hodinu. Kdo bude chtít na festivalu přespat, může zdarma pod širákem“, ve vlastním stanu, případně zbývá několik posledních chatek pro čtyři osoby za 500 Kč
.
Kompletní informace o festivalu na www.coombal.cz.
Video: http://www.youtube.com/watch?v=dD0NWDA_YM0

Coombal Open Air 2012
sobota 28. 7. od 12. hodin
Tyršovo koupaliště, Rakovník

Vstupné do středy 25. 7. za 350 Kč, poté 390 Kč (děti do 150 cm zdarma)

Kdo vystoupí:
Kapely: Tata Bojs, PSH, Shogun Tokugawa, Zima, Z davu, Curlies, Amnesia, Call My Name, Falešná ozvěna, Mara Jade. DJ´s stan: Airway, Buczek, Calbee, Dundee, Lucky 79, Lookshot, L.P.D.

Soutěž o tři vstupenky
Kdo chce vyhrát jednu ze tří vstupenek v hodnotě 350 Kč, musí na adresu soutezcoombal@seznam.cz poslat odpověď na otázku, kdy byla slavnostně uvařena první várka piva Staropramen. Vstupenku získá správná odpověď s pořadovým číslem tři, deset a dvacet. Napovíme, že odpověď najdete na stránkách www.staropramen.cz. Kdo nevyhraje, může si vstupenku koupit na www.ticketstream.cz, v Rakovníku v knihkupectví Kanzelsberger na Husově náměstí a v Novém Strašecí například v CK Royal na Tyršově náměstí. V sobotu pak přímo na Tyršově koupališti. Ale pozor, od čtvrtka se cena vstupného zvyšuje na na 390 Kč. Veškeré informace o festivalu lze najít na www.coombal.cz.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.