Share |

Knihex 04 1/2 - Chystá se druhé zimní vydání

foto: pořadatel akce

Knihex je místem setkání nakladatelů a čtenářů v příjemné přátelské atmosféře – podruhé se Knihex uskuteční v zimě, a to 7. 12. od 10 do 20 hodin v prostoru Jatek78 v Pražské tržnici v Holešovicích.
 
Kromě toho, že na jarmarku budou mít své stánky nakladatelství Akropolis, Archiv výtvarného umění, Baobab, běžíliška, Brody, Cesta domů, Dauphin, dybbuk, edition lidu, H & H, Host, G plus G, Institut umění – Divadelní ústav, Kant, Knihovna Václava Havla, Kudla Werkstatt, Labyrint, Lipnik, MAKE*Detail, Malvern, Meander, Na konári, Napoli, Národní filmový archiv, Novela bohemica, Oikoymenh, One Hot Book, Page Five, Paper Jam, Paseka, Pavel Mervart, Pražská scéna, Radioservis, Revolver Revue, Rubato, 65. pole, Trigon, UMPRUM, Verzone, Volvox Globator, wo-men čičasopisy A2, Analogon, Full Moon, H_aluze, HIS Voice, Plav, Živel nebo papírnictví Formace, Mou, Papelote, Paragraph, Reformát, ROE, Voala, bude celý den probíhat také doprovodný program – např. knihvazačská, linorytová a recykliteraturní dílna, autorská čtení, křty, divadlo, hudba. Chybět nebude ani dětský koutek nebo občerstvení. Součástí Knihexu je i antikvární stánek, kam můžou lidé přinést knihy, které už nechtějí, a jiné zase získat. Návštěvníci tedy kromě prohlížení a nakupování knih můžou zabavit sebe i své děti, posedět, prostě strávit inspirativní neděli.
 
Knihex chce zvýšit povědomí o malých a menších nakladatelích a jejich produkci, umožnit jim zpětnou vazbu od čtenářů – a v důsledku je tedy i podpořit k vydávání dalších knih. A naopak čtenářům pomáhá objevovat „nové světy“.
 
Pořádá Knihex, o. s.
Kontakty:
Karolina Voňková, karolina@knihex.cz
Petra Panenková, panpet@knihex.cz
 
FACEBOOK ZDE.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.