Share |

KANYE WEST a adidas přináší na trh YEEZY BOOST 350 V2 Core Black-Red pro dospělé i děti

foto: Adidas

Po zavedení modelu YEEZY BOOST 350 V2 v roce 2016, přichází v roce 2017 KANYE WEST + adidas s návratem této jedinečné obuvi v černo-červeném provedení, která bude celosvětově uvedena do prodeje 11. února a poprvé bude k dostání nejen verze pro dospělé, ale také děti.
 
YEEZY BOOST 350 V2 jsou vybaveny černým svrškem z průlomového materiálu Primeknit s kontrastním červeným písmem nesoucí zrcadlovou značku ‘SPLY-350’. Novým prvkem u tohoto modelu tenisek YEEZY BOOST 350 V2 je poutko u paty.
 
Dospělým nabídnou tenisky poloprůsvitnou gumovou podrážku s bočními hranami z TPU, poskytující výrazný efekt a prvotřídní trakci. To vše s mezipodešví z revolučního materiálu adidas BOOST™, který tlumí nárazy a zanechá nohu v maximálním pohodlí.
 
Dětská bota YEEZY BOOST 350 V2 se pyšní celogumovou podrážkou s mezipodešví BOOST™, pro nadstandardní přilnavost a pohodlí.
Oba modely budou celosvětově uvedeny do prodeje 11. února 2017 a v České republice budou dostupné do vyprodání zásob v eshopu adidas.cz a v prodejně Footshop.- tenisky pro dospělé YEEZY BOOST 350 V2 za 5999 Kč a dětská verze za 3499 Kč
#YEEZYBOOST
#adidasOriginals


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.