Share |

Jen dnes! Nová kolekce IMRECZEOVA AW13

"Free Fall"
foto autorka

Pouze dnes od 12:00 do 20:00 je otevřen veřejnosti ateliér a showroom návrhářky Zdeňky Imreczeové na Letné. Vidět a zakoupit v něm můžete zbrusu novou kolekci IMRECZEOVA AW13 – „FREE FALL“ ( podzim/zima 2013) a kousky z pánské kolekce značky Fiorina Fury. V showroomu jsou vystaveny také krásné minimalistické šperky Kláry Šípkové, které ke kolekci perfektně sedí a které si můžete na místě také koupit.
 
FOTKY KOLEKCE PŘINÁSÍME I NA FB 
 
Kolekci jsme včera důkladně prozkoumali a velmi nás zaujaly především elegantní kabátky ve stylu kimona s geometrickým prošíváním a stejnou metodou pojaté černé šaty. Celá kolekce je zpracovaná z velmi příjemných materiálů.
 
Kolekce „Free Fall“ je v prvé řadě charakteristická volnými i přiléhavějšími střihy, které vytvářejí rozmanité siluety. Ty jsou z hlediska formy podpořené jemným, kvalitním materiálem zejména z úpletu, v tomto zpracování vhodným, jak na každodenní nošení, tak na slavnostnější příležitosti. Dále se pak v kolekci objevují, a to především na šatech a sukních, výrazné prvky, jako je práce s řasením a sklady, které svým členěním záměrně doplňují jednoduchost volnějších střihů. V neposlední řadě je také výrazným a hravým momentem zároveň, prošívání s geometrickou strukturou, která je aplikovaná hlavně na „kimono“ kabátcích, inspirovaných a zpracovaných v Japonském ladění. Další důležitou inspirací byl také příjemný fyzický i mentální pocit vycházející z volného oblečení léta a nespoutaných myšlenek, které lehce plynou, nebo jen v klidu setrvávají na blankytně modrém horizontu. Celá kolekce je vlastně reminiscencí letní atmosféry - určitou meditací a vzdušným, komfortním stylem, přenesenou do chladných podzimních a zimních dnů.
 
Showroom Zdeňky Imreczeové
Šmeralova 16
Praha 7 – Letná
 
http://imreczeova.com/aw-13/

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.