Share |

CONVERSE představuje nové kolekce bot CHUCK TAYLOR ALL STAR na jaro/léto 2013

foto Converse

 
 Converse představuje novou kolekci bot Chuck Taylor All Star na jaro/léto 2013, která vyzařuje svobodomyslnost a lehkost blížících se jarních dní. A co v ní nalezneme? Kolekci Chuck Taylor All Star Washed představující lehce obnošené tenisky, které se nepochybně stanou hitem jarních outfitů. Aktuální trend květinového vzoru je oproti tomu využit v kolekci Chuck Taylor All Star Floral Print. Dalšími novinkami jsou zajímavé střihy, zvířecí vzory a materiály jako je len nebo flitry. Tak s chutí do nich!
 
Chuck Taylor All Star Washed
Kolekce Chuck Taylor All Star Washed představuje výběr bot ošetřených tak, aby vytvořily lehce poničený vzhled. Obnošený efekt propůjčuje teniskám nejen pohodlí, ale i charakter vyvolávající bezstarostnou náladu. Jsou dostupné v high top střihu.
 
 
 
 
CHUCK TAYLOR ALL STAR SUMMER COLLECTION

Chuck Taylor All Star Summer kolekce je celá o perfektních botách pro bezstarostné léto. A když přijde na léto, světlejší barvy jsou vždycky lepší. 
 
CT AS Colors
Ani letos na jaře se nebojte vykročit z řady a ukázat barvu! Kolekce Chuck Taylor All Star Colors letos přichází v nových pestrých barvách, od jemně žluté, přes broskvovou a modrou, po olivovou a stříbřitě šedou, ze kterých si vybere snad každý. Vybarvěte se!
 
 
 
 
 
 
Chuck Taylor All Star Washed Neon
Letní kolekce neonových Chucků je skvělým společníkem do jakéhokoli teplého počasí. 
 
 
 
 
CT AS Dainty
Další z řady Chuck Taylor All Star jsou dámské Dainty, které na trh úspěšně vkročily již v loňské jarní sezóně. V té letošní lehce vytáhly do střihu Mid, popustily barevnou uzdu fantazie v pastelových barvách a na protest si obarvily tkaničky. Zůstal jim akorát odlehčený střih a gumová podrážka. Nepůjdou přece s proudem!
            
 
        
 
CT AS Espadrille
Léto znamená písek, moře, slunce, žádné starosti a k tomu se tkaničky dvakrát nehodí! Converse představuje zbrusu nové Espadrille. Nemají tkaničky, prostě do nich vklouznete. K dostání jsou v červené, černé a šedé barvě. 
 
 
CT AS Shoreline
Znáte to, balíte si věci k vodě a říkáte si, že kromě pantoflí (sandálů, žabek) by asi bylo na místě vzít si taky kecky, co kdyby?! Lepší je ale zabalit si Chuck Taylor All Star Shoreline, protože jsou to kecky a pantofle v jednom. Vypadají jako obyčejné Chucky, ale na patě mají gumu, které nevadí, když jí sešlápnete. Tečka. 
 
 
Chuck Taylor All Star Floral Print 
Jaro, ptáčci zpívají, všechno kvete a tak jsou tu dámské květinové Chuck Taylor All Star Floral Print. Klasické Chuck Taylor s nevšedním potiskem, v nichž nemůžete mít špatnou náladu. 
 
 
 
 
 
Chuck Taylor All Star Animal Prints
Kolekci Chuck Taylor All Star Animal Prints provází sepraný leopardí a gepardí vzor ve vysokém i nízkém provedení. Pro odvážné ve výrazném hnědém potisku, pro ty méně v černobílém a světle růžovém.  
 
 
 CONS
 
Star Player Seasonals Women
Tradice modelu Converse Star Player sahá až do sedmdesátých let, kdy se zrodil z basketbalových bot! Od té doby prošel mnoha změnami, ale typické seržantské logo s hvězdičkou mu zůstalo. Novinkou pro letošní jaro je kompletní řada jen pro ženy, Star Player Seasonals Women. K dostání v elektrizující modré, tyrkysové či citrusově žluté. 
      
 
 
 
Star Player Seasonals Men
Řada Star Player Seasonals Men představuje modely Star Player Lo Pro se sníženým profilem v kůži, ale I textilním provedení, a Star Player EV, které jsou v textilním provedení a různých barvách už stálicemi u Converse.
 
 
 
 
 
 
Skateboarding COLLECTION
 
CTAS Skate představuje spojení technologie, pomocí které vytváříme skejtové boty, a legendární siluety Chuck Taylor. Stélka z materiálu EVA pro větší komfort a flexibilitu, a vulkanizovaná konstrukce pro zlepšení pocitu z jízdy na prkně. Vyvážené, jednoduché a skutečné. Dostupné v nestárnoucích barvách: bílá, šedá, modrá, černá. 
 
 
 
 
 
 
 
Skateboarding
Vracíme se k našim skejtovým kořenům. Converse skate řada je o narušení statutu quo skrze kreativitu. Naše pozice na trhu je unikátní a je podporována řadou celosvětových ambasadorů, kterým v krvi koluje Converse DNA. Modely Wells a Ledge Star jsou ideální volbou pro ty, co si na nic nehrajou a nepotrpí si na pro-modely skejtových bot. Wells je k dostání v černé semiši s výrazným červeným logem, Ledge Star zůstává nohama na zemi v semišovém provedení a černé barvě. 
 
WELLS LEDGE STAR
 
Rune Pro II
Model Rune Pro II získal své jméno podle jednoho z ambasadorů skateboardového týmu Converse, Runa Glifberga. Tento pro-model je inspirován řadou Star Player, nechybí mu ikonické seržantské logo s hvězdičkou a výrazná kombinace černé a žluté barvy. Bota je v ČR a SR dostupná v semišovém provedení v této barevné kombinaci. 
 
 
NOVÁ ALL STAR KOLEKCE PRO JARO/LÉTO 2013 JE V PRODEJI OD POLOVINY BŘEZNA.
 
O Converse
Converse Inc. se sídlem v North Andoveru v Massachusetts je dceřinou společností firmy Nike, Inc. Založená v roce 1908, značka Converse si vydobyla reputaci “America’s Original Sports Company”™ a je spojována s bohatou tradicí a legendárními botami jako jsou Chuck Taylor® All Star®, Jack Purcell® a One Star®. Dnes Converse nabízí různorodé portfolio zahrnující pánskou, dámskou i dětskou obuv, oděvy a doplňky. Produkty Converse jsou prodávány ve více než 160 zemích a přes 67 vlastních prodejních míst v USA. Pro více informací navštivte Converse na webu www.conversecz.com.
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.