Share |

Jameson Done In 60 Seconds se opět blíží!

Foto z vítězného filmu 2012 - Vřískot

Nevšední filmová soutěž znovu poměří síly všech, kdo dokáží vtěsnat děj svého oblíbeného filmu do 60 vteřin!
Se svými snímky se všichni zapálení filmoví fanoušci budou moci přihlásit do soutěže od 14. dubna na stránkách www.jamesonempirediss.com

Uzávěrka přihlášek je 16. 6. 2013.
 
Vybavíte si svůj oblíbený film? A umíte si představit jeho děj vměstnaný do jedné minuty? Právě takové zadání letos znovu čeká na všechny účastníky 3. ročníku soutěže Jameson Done in 60 Seconds. Tato jediná minuta Vás navíc může dostat na české finále, které proběhne během 48. ročníku filmového festivalu v Karlových Varech a, pokud vyhrajete, tak i na mezinárodní finále soutěže, které se každoročně vyhlašuje jako součást Jameson Empire Film Awards v Londýně!

Irská whiskey Jameson vyzývá všechny filmové fanoušky! O nejlepších tvůrcích rozhodne porota sestavená ze zástupců českého filmového průmyslu a značky Jameson. Soutěž není limitovaná věkem a mohou se jí zúčastnit všichni zapálení filmoví fanoušci! Tradičně se do soutěže hlásí také studenti filmových škol.

“Zpracování tématu celovečerního filmu do rozsahu jedné minuty vnímám jako zajímavou dramaturgickou výzvu a jsem sám zvědavý, jak si s tímto úkolem naši studenti poradí. Vítězství v kreativní soutěži může pomoci studentům při získávání zaměstnání či dalších - většinou již profesionálních - zakázek“, zhodnotil soutěž Libor Nemeškal, ředitel Fakulty multimediálních komunikací UTB Zlín. A jak dodává Luděk Šnajdar ze Střední průmyslové školy sdělovací techniky: „Tyto kreativní soutěže přispějí k motivaci studentů a zavedou je do jiného prostředí než je škola“.

Projekt Jameson Done in 60 Seconds je soutěží probíhající již několik let ve světě a od roku 2011 také v České republice. Vítězem českého klání se minulý rok stal minutový snímek Vřískot v režii Petra Černého, předloni porotu uchvátil Forrest Gump Petra Brunnera. Letošní vítěz získá kromě účasti na londýnském finále také kameru s příslušenstvím Go Pro.

... A nezapomeňte: rozhodne pouhých 60 vteřin!

Více informací na www.jamesonempirediss.com


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.