Share |

Jaký bude křest nové desky Vladimira 518?

Program večera a spuštění předprodeje.
Vladimir 518
foto: pořadatel akce

Druhá sólová deska Vladimira 518 IDIOT vyjde ve středu 15. května a hned 9 dní poté, v pátek 24. května, se uskuteční koncertní křest tohoto projektu v pražském Veletržním paláci. Kdo si pamatuje dnes již legendární audiovizuální křest alba Gorila vs. Architekt v klubu Roxy, může se i tentokrát těšit na zásadní událost.

Možnosti propojení obrazu a zvuku v kvalitní hudební show totiž Vladimir a jeho team použije i pro velkolepý křest v pražském Veletržním paláci. Svůj moderní přístup k stage performanci skládá z ingrediencí jako jsou synchronizovaná světla, zvuk, videoprojekce a laser. Místo tradiční sestavy v podobě DJe a raperů, se Vladimir 518 rozhodl sestavit koncertní band v následujícím složení - Vladimir 518, LA4 jako support raper, Dj Mike Trafik, Adam Koller za bicí soupravou, Matěj Havlíček basa a duo back vokalistek Tutti Frutti.

Vzhledem k omezené kapacitě podzemního sálu ve Veletržním paláci jsou naplánovány dva koncerty na jeden večer!

Dveře se otvírají v 19.00. Start prvního koncertu je ve 20,00 a druhá show má stanovený začátek na 22.30. Bigg Boss si v areálu pronajímá jak podzemní sál, tak i velkou chillout zónu orientovanou směrem do ulice Dukelských hrdinů, proto budou mít všichni návštěvníci šanci zůstat na party i ve chvíli, kdy nebudou sledovat koncert. Mimo hlavní audiovizuální show Vladimira 518 a jeho ansámblu se můžete těšit na velmi nečekaného předskokana, a tím je pravý a nefalšovaný PSH Revival band! V chilloutu se představí několik současných top Djs.

Předprodej lístků zde.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.