Share |

H&M se spojilo s energickým návrhářem Alexanderem Wangem

foto: PR

Společnost H&M včera během slavnostního večera na hudebním festivalu Coachella Music Festival v americkém Palm Springs oznámila, že další slavný návrhář, se kterým bude spolupracovat, bude Alexander Wang. V tomto partnerství spojí s H&M poprvé síly americký designér v rámci netrpělivě očekávaného společného projektu.
 
Stejnojmenná módní návrhářská značka se sídlem v New Yorku se od roku 2007, kdy se představila na přehlídkovém molu, pevně etablovala. Neustále rozvíjí urbánní modely inspirované uniformami a zasazuje je do nového kontextu. Alexandrova niterná vnímavost odráží různé kontrasty a plynule přechází mezi vytříbeností a nedokonalostí. Jeho kolekce se vyznačují přirozeným, nepřepjatým náhledem na módu a vždy vyzařují pocit přirozenosti.
 
Kolekce Alexander Wang x H&M, která zahrnuje dámské i pánské oděvy a doplňky. Typicky pro jeho zajímavý přístup navrhne Alexander také kousky, které přesahují rámec módy jako takové. Kolekce bude k dostání od 6. listopadu 2014 ve zhruba 250 obchodech H&M po celém světě a na internetu.
 
Alexander Wang říká: „Je mi ctí, že se mohu zapojit do projektů spolupráce H&M se slavnými designéry. Pracovat s jejich týmem je napínavé a zábavné. Jsou velmi otevření, posunují zavedené hranice a vytvářejí prostor pro kreativitu. Pro širší okruh zákazníků to bude skvělá příležitost zažít prvky značky Alexander Wang a životního stylu, který je s ní spjatý.“
 
„Alexander Wang představuje na dnešní módní scéně jeden z nejdůležitějších hlasů. S přímo nakažlivou energií a nadšením přesně chápe, co lidé chtějí nosit. Zdá se mi neuvěřitelné, že letos budeme spolupracovat právě s ním,“ pochvaluje si kreativní poradkyně H&M Margareta van den Bosch.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.