Share |

HARD ROCK CAFE ZVE NA CHARITATIVNÍ AKCI PROTI CHUDOBĚ A HLADOVĚNÍ

KONCERT The Professor jako součást 7.ročníku kampaně IMAGINE THERE’S NO HUNGER
 
V jedné ze svých nejznámějších písní “IMAGINE” John Lennon chce, abychom si představili svět, kde neexistuje hlad. Hard Rock International a tým WhyHunger nyní pořádají 7. ročník kampaně IMAGINE THERE’S NO HUNGER, která chce Lennonův sen v budoucnu převést do reality. Na podporu této mise se v pondělí 8. prosince uskuteční v pražském Hard Rock Cafe koncert kapely The Professor (cover verze Beatles & Lennon). Dobrovolné vstupné 50 Kč putuje na konto Imagine.
 
O Imagine a Hard Rock
Pro Hard Rock byla dobročinnost důležitá už od založení značky v roce 1971, a po celém světě je proto zapojený do mnoha projektů a aktivit. Projekt IMAGINE zatím ve světě pomohl vypěstovat potraviny, ze kterých bylo vyrobeno 9,7 milionů porcí výživného jídla pro děti, a podpořil vzdělání více než 27 600 osob v oblasti produkce potravy. V letošním roce míří program IMAGINE k cíli 10 milionů porcí. Projekt IMAGINE podporuje děti a rodiny ve 20 zemích a vybral zatím více než 6,4 milionů dolarů na boj proti dětskému hladovění.
 
Předměty, které pomohou
Od listopadu do prosince 2014 putuje výtěžek z prodeje limitované edice předmětů IMAGINE kampaně na podporu organizace WhyHunger bojující proti dětskému hladu a chudobě. Navíc mohou návštěvníci Hard Rock Cafe po celém světě přispět 2 dolary, kterými zajistí jídlo pro jedno dítě na den, 5 dolarů pro dítě na týden, 10 dolarů na dotaci rodinné zahrádky nebo 20 dolarů na program školních zahrad. Výtěžek jde přímo na podporu vzdělání dlouhodobě udržitelného zemědělství a na programy výživy po celém světě.
 
V kampani IMAGINE THERE’S NO HUNGER je důležitá každá vybraná částka. Počínaje 3.listopadem nabízí Hard Rock limitovanou edici sluchátek k dostání exkluzivně v Rock Shopech v Hard Rock Cafe, Hotelech a Casinech po celém světě nebo také online na www.hardrock.com. Po celou dobu pak také výtěžek z prodeje oblíbeného dětského talíře ve tvaru kytary z kolekce Hard Rock Roxtars™ podpoří WhyHunger.
Peníze z prodeje náramku Imagine poputují na konkrétní projekt pod záštitou Nadace Terezy Maxové.
 
Vyhrajte výlet!
Aby Hard Rock odměnil ty, kteří se podílí na charitativní akci, připravil filantropům šanci získat výlet do jednoho z center WhyHunger ve světě. Zúčastnit se lze přidáním své fotografie, která reprezentuje vaši konkrétní charitativní činnost, na www.hardrock.com/IMAGINE.
 
Nezapomeňte se o své zážitky v rámci akce IMAGINE podělit na sociálních sítích Facebook.com/HardRock nebo Twitter.com/HardRock s přidáním hashtagu #IMAGINENOHUNGER.
 
 
CO: Koncert The Professor
 
KDY: 8. prosince 2014
20:00
 
KDE: Hard Rock Cafe Praha
Malé náměstí 3
 
VSTUP: 50 Kč slouží i jako lístek do tomboly
 
 
www.hardrock.com/IMAGINE.
 
O WhyHunger
WhyHunger je důležitým členem v oblasti hnutí proti hladovění a chudobě. Byl založen v roce 1975 Harry Chapinem a současným výkonným ředitelem Bille, Ayresem, aby pracoval na boji proti hladovění 49 milionů Američanů a 805 milionů lidí po celém světě. Hlavní programy WhyHunger zahrnují National Hunger Hotline 1-866-3-HUNGRY, která pomáhá jednotlivcům v nouzi; Grassroots Action Network, která poskytuje informace, příležitosti, ubytovací kapacity a přístup více než 8 000 organizacím po celé Americe a ve světě. V neposlední řadě pak existuje program Artists Against Hunger & Poverty (Umělci proti hladu a chudobě), který je podporován např. Brucem Springsteenem, Michaelem McDonaldem, Joss Stone a dalšími. Pro více informací navštivte www.whyhunger.org.
 
O „Hard Rock International“
S celkovým počtem 192 provozoven v 60 zemích, včetně 146 cafes a 21 hotelů a 10 kasin, se Hard Rock International (HRI) řadí mezi celosvětově nejuznávanější společnosti. Počínaje kytarou Erica Claptona, Hard Rock dnes vlastní největší sbírku hudebních předmětů, které jsou vystaveny v provozovnách po celém světě. Hard Rock je také známý díky živým hudebním vystoupením, sběratelským kouskům oblečení a obrovskou sbírkou hudebních upomínkových předmětů. HRI vlastní světovou ochrannou známku pro všechny značky Hard Rock. Společnost vlastní, operuje a pronajímá ve franšízách restaurace v předních metropolích, které zahrnují Londýn, New York, San Francisco, Sydney a Dubai. HRI také vlastní, licencuje a řídí hotely a kasina po celém světě. Destinace zahrnují dva nejúspěšnější hotely a kasina v Tampě a v Hollywoodu, obojí na Floridě, které vlastní a řídí mateřská společnost HRI „The Seminole Tribe of Florida“, dále Bali, Biloxi, Chicago, Cancun, Ibiza, Las Vegas, Palm Springs a San Diego. Mezi nastávající lokality Hard Rock Cafe patří San Juan, Asuncion a Marseille. Nové projekty ve fázi rozvoje hotelů zahrnují Daytona Beach, Dubai, Los Cabos, Dallas-Fort Worth, Abu Dhabi a Shenzhen a Haikou v Číně. Pro více informací o Hard Rock International navštivte www.hardrock.com.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.