Share |

Girl Power Forever - výstava dívčího graffiti z celého světa bude v Trafačce

repro k akci

Výstava Girl Power Forever je součástí dokumentu Girl Power, jehož zájmem jsou ženy a dívky, které zasvětily svůj život graffiti a streetartu. Film odkrývá, že i když jádro graffiti komunity tvoří muži, ženy v ní mají své specifické místo.

30. června se v pražské Trafo galerii uskuteční vernisáž k dokumentárnímu snímku Girl Power, kde se široké veřejnosti představí dívčí graffiti z celého světa. Tuto výstavu osobně podpoří umělkyně z Polska, Slovenska, Německa, Maďarska, Holandska, Itálie, Rakouska, Švýcarska, Francie a Španělska, které jsou součastí tohoto mezinárodního dokumentu a na výstavu přivezou svá plátna, sketche, grafiky atd.

Výstava potrvá do 22.7. 2012, kdy proběhne dernisáž za účasti českých a slovenských DJs.

Pro návštěvníky bude dále připravena mezinárodní diskuze na téma graffiti. Uskuteční se první mezinárodní ženský graffiti jam. Vystoupí dívčí streetdancová taneční skupina v čele s Lenyone. Součástí vernisáže bude velký graffiti sketch battle, kterého se bude moci každý zúčastnit a výherci získají hodnotné ceny Nike. Hudební doprovod zajistí Hugo Toxxx, Smack, DJ Layup, Dj Autist, DJ Franill a DJ Wbwoy a skupina Sex Addict. Můžete se těšit na originální mejdan, který v Praze jěště nikdy nebyl.

Girl Power Forever
30. 6. - 22. 7. 2012 | Út - Ne 15.00 - 19.00
Trafačka Aréna, Kurta Konráda 1, Praha 9

www.trafacka.net


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.