Share |

Fotky: Nová kolekce Nike pro jaro-léto 2015!

foto Nike

NIKE PŘEDSTAVUJE NOVOU KOLEKCI PRO JARO-LÉTO 2015
A PROPOJUJE 65 MILIÓNŮ ŽEN Z CELÉHO SVĚTA PROSTŘEDNICTVÍM DIGITÁLNÍCH TECHNOLOGIÍ
 
Nike společně s 27 sportovkyněmi z celého světa představila v New Yorku novou kolekci pro jaro a léto 2015. Kromě nových produktů pro běh, trénink a volný čas také přináší digitální technologie, které pomohou posunout výkony sportovkyň opět o něco dále.
 
Sport a fitness je novým hnacím motorem a novým životním stylem žen po celém světě”, říká Mark Parker, Prezident a CEO Nike Inc. “Naše propojení prostřednictvím digitálních technologií s více než 65 milióny žen spolu s novými inovacemi povede k dalšímu významnému růstu naší společnosti”, dodává.
 
V současné době používá sportovní aplikace Nike spousta žen. Tréninkovou aplikaci Nike+ Training Club si stáhlo více než 16 miliónu žen a celkem 9 miliónu běhá s aplikací Nike+ Running. Jedná se o virtuální společenství, které své členy motivuje a inspiruje k dalšímu pohybu.
 
Nová kolekce NikeWomen pro jaro 2015 přináší vysoce funkční produkty pro běh a trénink a také speciální kolaborace, které vznikly s významnými světovými designéry. Od tréninkových a běžeckých legín tu najdete také nové běžecké a volnočasové boty s technologií Flyknit a kolekci Nike Pro Bra.
 
Nike také odhalila kolekci, která vznikla ve spolupráci s brazilským návrhářem Pedrem Lourencem. Nejnovější produkty představuje modelka Karlie Kloss. Na tomto linku najdete další detaily:
http://news.nike.com/news/innovating-a-new-aesthetic-nike-x-pedro-lourenco
Desítky dalších fotek nové kolekce přinášíme na našem facebooku!
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.