Share |

Dnes večer v Roxy: Bush s Calyx a Teebee

repro k akci

Třetí pátek v měsíci patří v Roxy už tradičně klubové noci Bush a ne jinak tomu bude i dnes, kdy dorazí britsko-norské duo Calyx & TeeBee, které takhle pospolu vystoupí v ROXY vůbec poprvé. Těšit se samozřejmě můžete také na rezidenta DJe Ghonzalese, guest DJs Im Cyber & Yadel a dvojku Blofeld & Thea, které bude patřit Chill out.

Calyx & TeeBee, tedy Larry Cons a Torgeir Byrknes spolu začali spolupracovat v roce 2004. Historie jejich přátelství se ale začala psát už o šest let dříve, kdy se potkali coby kolegové z labelu Moving Shadow. Nejen na Moving Shadow ale také na celé řadě dalších labelů jako Metalheadz nebo Audio Couture oběma vyšla spousta tracků, pro něž je charakteristickým znakem především snaha být progresivní a dělat věci neotřele a s invencí. Totéž pak platí i u TeeBeeho vlastního labelu Subtitles.

 Produkce téhle dvojky učarovala i lidem z Rockstar games, kteří ji zařadili do svých her a skladba Follow the Leader se objevila i v televizní reklamě. Calyx & Teebee se dostali do širšího povědomí.

Bush
20.4. od 22:00
Roxy

http://www.youtube.com/watch?v=Ggyr8CIemuk

http://soundcloud.com/caltee

http://www.facebook.com/events/376340685720338/

http://roxy.cz/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.