Share |

Vibrator v Roxy: Schlachthofbronx

plakát k akci

Klub Roxy letos oslaví kulatých 20 let a Tvyksova party Vibrator si tamtéž 10. března sfoukne 2 svíčky na pomyslném narozeninovém dortu. Tyhle narozeniny si samozřejmě žádají pořádnou party s celou řadou gratulantů. Z DJs to tentokrát krom Tvykse budou Tuco (Meanbucket, CZ/UK), Michael Priest (Hochspannung!, Dead Horse, SK) a stejně jako v případě premiérového Vibratoru před dvěma roky, i 10. března se můžete těšit na živý projekt z Mnichova. Konkrétně na duo Schlachthofbronx, které v ČR zahraje vůbec poprvé a navíc těsně před vydáním svého druhého alba Dirty Dancing.

Ohlas zajistil Schlachthofbronx jejich debut, který vyšel na labelu Disko B v roce 2009 a s nímž projeli celou Evropu a zahráli si dokonce i v Jihoafrické Republice. Deska, na níž hostovali zpěváci z Kostariky, Mali, rapeři z Jihoafrické republiky nebo němečtí Ron Foto etablovala Schlachthofbronx jako tvůrce soundu v němž se mísí electro, dubstep, dancehall, rave, bounce, baile funk, rave ale i trocha obskurního bavorského folkloru nebo zvuk milovaných i proklínaných vuvuzel.

To, co začalo s debutem, pak potvrdila celá řada remixů a hlavně následující dvě EP, jež vyšla v roce 2010 na labelu Man Recordings a objevila se na nich mj. Ayoba, společná skladba s jihoafrickým MCm Spoekem Mathambo a švédskou Gnucci Banana. Není se tak čemu divit, že Schlachthofbronx nemohli chybět na žádném z důležitějších Evropských fesťáků včetně Lowlands, Roskilde, Eurokennes, Frequency nebo Melt.

Mají za sebou také společné evropské tour s popovou zpěvačkou M.I.A. A loni si Schlachthofbronx zahráli krom řady evropských klubů a fesťáků také v USA, kam se vydali v rámci tour k EP Nasty Bass, jež vyšlo na Diplově labelu Mad Decent.

Schlachthofbronx v roce letošním chystají vydání druhého alba Dirty Dancing, které má pilotní singl venku.

V ROXY se tedy těšte na pořádné basy, sirény, vuvuzely a narozeninový mejdan, z nějž by nikdo neměl odcházet střízlivý! Jo a nezapomeňte si před akcí pořádně natrénovat výslovnost Schlachthofbronx, chlapci si na tom prý dost zakládají…:)
Menší návod, jak na to, najdete zde: http://www.youtube.com/watch?v=vPRMJu3n4Wc
 
 
www.roxy.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.