Share |

DNA: Interiéry s mechem, elegance na letišti

foto DNA

Rádi vám představujeme hezké interiéry a lidi, kteří je umějí udělat. 
 
DNA je studio, které se zabývá architekturou a designem a má rádo mech. "Zabýváme se většinou spíše komerčními prostory. V Restauraci Na Jedli jsme nedávno instalovali živý stabilizovaný mech do interiéru. Myšlenkou je vytvořit lesní oázu v běžné zástavbě. Souvisí s tím i promyšlenost jídleního menu tak, aby i suroviny souvisely s interiérem - například zvěřina a ryby," řekla nám Jana Šteinerová z DNA.
 
Není to ale jen o mechu a rybkách. Nejnovější, právě dokončenou realizací je salonek na pražském letišti, který je velmi elegantní a "letištní" - sem se hodí uměřenost a šedá:) Podobně jako do kanceláří Mastercard ve Vídni a Budapešti, které navrhovali.
 
"S přítelem Vladimírem Pátkem se snažíme o navrhování designu pro lidi tak, aby prostor dostal funkční a zároveň příjemný a osobitý ráz. Interiér musí vyhovovat klientovým zvykům. V kancelářských prostorech dbáme na zájmy zaměstnanců a vkládáme tam tzv. relax zóny. Například v Mastercard Palladium Praha mají k dispozici zaměstanaci bag golfových holí a vytvořenou jednu jamku. Ve Vídni je na jedné z teras kabinka z lanovky a na druhé terase je letní zóna, uprostřed hlavní místnosti kopec potažený umělým trávníkem a obrostlý mechem," vysvětluje Jana Šteinerová.
 
 
 
Galerii nad článkem si projděte klikáním na šipky vedle fotek.
DNA můžete sledovat na FB a webu.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.