Share |

Diesel představil pánskou a dámskou pre-kolekci jaro/léto 2015

foto: PR

Nová pánská a dámská pre-kolekce pro Jaro / Léto 2015, nesoucí se v duchu nezávislosti, je inspirovaná především studenty vysokých škol. S ideou vytvořit silnou vizi pro muže a ženy přišel umělecký ředitel Nicola Formichetti. Za využití dílčích stylů Preppy Rock, Tattoo a Black Carpet, nová kolekce Diesel zahrnuje sportovní bundy a svetry opatřené výraznými logy, grafikou zdobené oblečení pro volný čas i klasickou večerní módu. Pro Diesel typické materiály kůže a denim jsou opatřeny potisky a sepranými efekty, což poukazuje na inovativnost značky a její schopnost neustále se vyvíjet.
 
"Celá pre-kolekce je inspirovaná životem studentů na akademické půdě i mimo ní. Je pokračováním kolekce Podzim / Zima 2014, a rovněž DNA značky Diesel, tedy denimu, kůže a armádního stylu, jež jsou všechny prezentovány a kombinovány s důrazem na pop a sportovní styl,"říká Formichetti.
 
Preppy Rock
Podstatou stylu Preppy Rock je být jiný. Clean-cut univerzitní bundy, vyznačující se ostrými střihy a roztřepenými džínovými rukávy, jsou kombinovány se skinny koženými kalhotami. Velká písmena, čísla a řecká písmena v modré, žluté a červené jsou v podobě log vyobrazeny na kapsách na míru šitých blejzrů, mikin, bund, svetrů a čepicích. Párovány jsou s černými a šedými kalhotami či po kolena na míru šitými sukněmi. Motivy pruhů a emblémů vytváří úzkou siluetu bund ve stylu parka a zdobí také úplety s výstřihy ve tvaru V.
 
Tattoo
Tattoo je stylem pro zkažené kluky a holky, kteří se oblékají stejně tvrdě, jak vypadají. Grafické vzory v podobě potisků a výšivek se v různých podobách objevují na kožených bundách, saténových bomberech a šátcích. Kožené motorkářské bundy kombinují potisky tetování s kovovými aplikacemi a detaily zipu. Kožené šaty vytváří štíhlé ostré tvary. Pro tetování typické motivy růže a hada dodávají mikinám a tričkům další rozměr. O motivy tetování jsou obohaceny také doplňky. Vyrytý pták je součástí černého koženého batohu či dívkám určené zaoblené stříbrné cross-body kabelky.
 
Black Carpet
Večerní móda Diesel je bohatá na detaily. Kárované a černé košile jsou zdobené odnímatelnými volánky. Tuxedo bundy s denim detaily jsou párované s úzkými černými jeansy opatřenými černými krystaly Swarovski na přední straně kapes. Pro šaty je typický zejména průhledný černý tyl. Kotníčkové boty na vysokém podpatku získávají díky kovovým aplikacím a páskům s přezkami na podmanivosti. Tvrdší vzhled dodávají elegantnímu looku zrcadlově stříbrné mokasíny či černé boty do špičky.
 
DENIM je v nové pre-kolekci zastoupen v klíčových barvách značky Diesel, tedy v černé, šedé a indigo modré. Jeansové bundy a sukně jsou doplněny košilemi s denim detaily na kapsách, voláncích a límečcích. Sepraný styl Brave Frontier se objevuje zejména u vintage jeans se záplatami na nohavicích. Denim couture black jeans jsou k dostání v matném či lesklém provedení, s výraznými zipy a krystaly či cvoky na kapsách.
 
www.diesel.com


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.