Share |

Čtete rádi thrillery? Pořiďte si knihu Asylum.

foto: PR

Asylum je vzrušující a děsivý román, ideální pro fanoušky napínavých thrillerů, jako je např. Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti.
 
Jakmile tam vstoupíš, ven už nikdy nevyjdeš…  to je  Asylum, ústav pro duševně choré!
 
Šestnáctiletý Dan Crawford tráví léto v New Hampshire College, v údajné přípravce pro nadané děti. To mu bylo sděleno. Ale jde o starý dům, bývalý ústav pro nepříčetné a nesvéprávné zločince, který skrývá mnohá tajemství. To ale hrdinové našeho příběhu bohužel nemohou tušit.
 
Dan je z počátku plný nadšení, že si konečně najde nové přátele, se kterými bude prožívat vzrušující letní dny v přípravce. Takovou měl představu. Postupem času ale zjišťuje, že nic není tak, jak má být. Dochází mu, že kolej bývala sanatoriem známá jako Asylum. Sanatoriem ne jen tak ledajakým.
 
Dan se svými novými přáteli Abby a Jordanem prozkoumávají skrytá zákoutí strašidelného sídla a brzy zjistí, že není náhoda, že na léto skončili právě na tomto místě, v Asylum. Ten skrývá klíč k děsivé minulosti, k tajemstvím, které nemohou zůstat pohřbeny a postupně se derou na povrch. Tato zjištění nové přátelé silně spojuje. Zjišťují, že mezi minulostí a současností se mohou odehrávat (h)různé příběhy.
 
Kniha obsahuje znepokojivé archivní fotografie, které doplňují děj a navodí skutečně mrazivou atmosféru tohoto příběhu.
 
Hororový příběh, který balancuje na hraně mezi genialitou a šílenstvím.
 
Dost děsivé, nemyslíte? Pokud se chcete taky bát, máte možnost Asylum zakoupit na www.KNIHCENTRUM.cz, v internetovém knihkupectví s širokým sortimentem knih, rychlou expedicí a výhodnými cenami. V nabídce knihkupectví naleznete beletrii pro děti a dospělé, komiksy, učebnice, odbornou literaturu, encyklopedie, příručky, mapy, audioknihy, e-knihy i doplňkový sortiment.
 
Při nákupu nad 500,- na www.KNIHCENTRUM.cz  máte  dopravu ZDARMA.
 
KNIHCENTRUM.cz přináší čtenářům také aktuální informace z knižního trhu. Naleznete je na Facebooku, Twitteru,Google+ a webu KNIHCENTRUM-revue.cz.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.