Share |

COS OSLAVUJE SPOLUPRÁCI SE SERPENTINE GALLERIES PARK NIGHTS

foto: pořadatel akce

Na oslavu spolupráce se Serpentine Galleries a každoročním letním uměleckým programem ‘Park Nights’ uspořádala značka COS party v novém letním pavilonu Serpentine Summer Pavilion, navrženém pro letošní rok slavným architektem Francisem Kéré a jeho berlínským studiem Kéré Architecture. Následovala večeře v ikonické restauraci Magazine v Sackler Gallery, kterou navrhla architektka Zaha Hadid. 
 
Hosté z kreativního světa umění, designu a módy oslavili společně s kreativní ředitelkou COS Karin Gustafsson, výkonnou ředitelkou COS Marií Honda, uměleckým ředitelem Serpentine Galleries Hansem Ulrichem Obristem, a ředitelkou Serpentine Galleries Yanou Peel, již pátý rok úspěšného partnerství v rámci Park Nights.  
 
Večer doprovázelo živé vystoupení britského jazzového dua Blue Lab Beats.
 
Mezi hosty byli například Marc Quinn, Patrick Gibson, Jasmine Hemsley, Benji B, Arthur Jafa, Matilda Lowther, Yana Peel, Hans Ulrich Obrist, Quentin Jones, Zawe Ashton, Tiphaine de Lussy, Agathe Chapman, Matthew Stone, a Alexander Groves a Azusa Murakami.  
 
Karin Gustafsson, kreativní ředitelka COS, dodává: "Je vždy skvělé oslavit spolupráci se Serpentine Galleries, a v letošním roce je to obzvláště významné, protože se jedná již o pátý rok. Inovativní a kreativní umělecký program letních Park Nights je pro nás inspirací a je velkou ctí se na něm podílet.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.