Share |

Converse: Chuck Taylor All Star Back Zip a All Star Tri Zip

foto: PR

Tenisky z řady Chuck Taylor All Star Back Zip nabízejí svým nositelům slušnou vychytávku – zip vzadu na botě, takže už se nikdy nebudete muset zdržovat zavazováním a rozmotáváním vašich tkaniček. Ale to není vše. Na oko sepraný vzhled keprové tkaniny, výšivky s logem Converse a leštěný semiš – to vše tvoří ten správný vintage styl, se kterým vždy vybočíte z davu.
 
Zazipujte se na zimu! Kolekce Chuck Taylor All Star Tri Zip vás ozdobí ne jedním, ne dvěma, ale dokonce třemi stylovými zipy. A co více, díky zářivému plátnu, prvotřídnímu semiši a voskovaným tkaničkám už vaše nohy nikdy nebudou chtít na denní i noční dobrodružství jiné společníky. Zip zip hurá!
 
Kde jsou k dostání?
CTAS BACK ZIP – Metalshop.cz
CTAS BACK ZIP + TRI ZIP - Streetmarket ČB, www.zoot.cz
CTAS TRI ZIP – Destroy (www.destroystores.cz) , Fashion Way Point (www.topshoes.cz) , Pery (www.ipery.cz), Urban Store, www.blackcomb.cz, Zero Zeman (Chomutov)
 
Converse
Converse Inc.
se sídlem v North Andoveru v Massachusetts je dceřinou společností firmy Nike, Inc. Založená v roce 1908, značka Converse si vydobyla reputaci “America’s Original Sports Company”™ a je spojována s bohatou tradicí a legendárními botami jako jsou Chuck Taylor® All Star®, Jack Purcell®. Dnes Converse nabízí různorodé portfolio zahrnující pánskou, dámskou i dětskou obuv, oděvy a doplňky. Produkty Converse jsou prodávány ve více než 160 zemích a přes 67 vlastních prodejních míst v USA. Pro více informací navštivte Converse na webu www.conversecz.com.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.