Share |

Converse: Ani kaluž vám neodolá!

foto: PR

Nová nepřehlédnutelná kolekce bot Chuck Taylor All Star Rubber je tu. Rozzařte podzimní ulice pestrými barvami a stylovým designem. Tenisky z řady Chuck Taylor All Star Rubber nabízí takové provedení, že se ani deštivého počasí bát nemusíte. Dámy mohou své okolí navíc oslniti v novém Chuck Taylor All Star oblečení. Na letošní podzim a zimu je přichystána kolekce triček a mikin s logy značkyv mnoha barevných variantách.
 
Monochromatické barvy, gumový povrch, francouzská froté podšívka, kroužky z mosazi, klínový jazyk. To vše kombinuje nová kolekce Chuck Taylor All Star Rubber. Už se nemusíte bát louží a promočených tenisek. S těmito botami však vyzrajete nejen nad nepřízní počasí, ale také nad šedí a nudou ulic. Tak hurá ven!
 
Kde lze kolekci koupit:
CTAS RUBBER – Streetmarket ČB, Footshop.cz, metalshop.cz, Fashion Way Point,
 
O Converse
Converse Inc.
se sídlem v North Andoveru v Massachusetts je dceřinou společností firmy Nike, Inc. Založená v roce 1908, značka Converse si vydobyla reputaci “America’s Original Sports Company”™ a je spojována s bohatou tradicí a legendárními botami jako jsou ChuckTaylor® All Star®, Jack Purcell®. Dnes Converse nabízí různorodé portfolio zahrnující pánskou, dámskou i dětskou obuv, oděvy a doplňky. Produkty Converse jsou prodávány ve více než 160 zemích a přes 67 vlastních prodejních míst v USA. Pro více informací navštivte Converse na webu www.conversecz.com.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.