Share |

Chcete na LomoKino Workshop? Víme, kde bude.

foto Leporelo+

Leporelo+ vás zve na LomoKino Workshop. Tento víkend společně a konečně otestujeme LomoKino a všechna dostupná příslušenství a uvedeme první ze série československých LomoKino pohlednic. Sejdeme se v sobotu 18.2.2012 od 14:00 v kavárně Leporelo+ v Brně a na LomoKino a jeho příslušenství si pořádně posvítíme.

Pod vedením odborníka na Lomo - Matěje Zoldoše důkladně zanalyzujeme celý průběh od natáčení až po výsledný film, jeho digitalizaci, různé techniky natáčení, vyvolávání, scanování a stříhání a podobně. Budete si moci konečně vyzkoušet LomoKino, LomoKino prohlížeč, Smartphone držák a další pomůcky Lomography pro focení či digitalizaci a podíváme se na ukázky doposud zrealizovaných prací. Základní kameramanské triky a pravidla nám vysvětlí osoba, která se prací s kamerou zabývá profesně.

Vzhledem k mrazivému počasí jsme se ale rozhodli praktickou část workshopu ponechat na Vašem rozhodnutí. LomoKino si budete moct zapůjčit tentýž víkend nebo také kdykoliv později v průběhu následujícího měsíce - třeba za příznivějšího počasí v Leporelo+ Designshopu, kde Vám bude k dispozici. Zpracované materiály opět zpracujeme a připravíme samostatný event pro prezentaci Vašich filmových výsledků.

PRO REZERVACI MÍSTA NA WORKSHOPU NEBO LOMOKINA PIŠTĚ NA: shop@leporeloplus.cz

Leporelo+ a Lomography

Dům umění města Brna
Malinovského 2, 602 00 Brno - Czech Republic

www.leporeloplus.cz

http://www.facebook.com/pages/Leporelo/143400542368140


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.