Share |

Charitativní BBQ Party. Pro děti z dětských domovů. Grilovat bude Mike Trafik!

foto: pořadatel akce

Díky akci Charitativní BBQ Party podpoříte nejen svoje natěšené žaludky, ale také děti z dětských domovů v okolí Prahy! Čekejte speciálního hosta DJ Mike Trafik, který pro tentokrát zamění sluchátka a pult za kleště a gril a bude vám připravovat ty nejšťavnatější steak sandwiche a hlavně grilované gourmet burgery!
 
Můžete se těšit na hovězí, jehněčí, rybí aj. Veškeré recepty jsou inspirované zahraničními cestami, zejména Novým Zélandem. Ochutnáte burgery, jak se dělají jinde! Ne vždy to musí být jen hovězí, salát a rajče. :-)
 
Božské domácí housky, všechno maso umleté, zelenina a bylinky od Krulichů z Dejvic, omáčky a relishe od božské Niny (Kuře v podvazkách), foodblog Kitchen Story v akci a o sladkou tečku se postarají pekařky těch nejlepších cupcakes Sweet'n'Sins.
 
VEGETARIÁNI NESMUTNĚTE! CELÁ WAIPAWA CREW VÁM BUDE PO CELOU DOBU AKCE NABÍZET TY NEJLEPŠÍ VEGETARIÁNSKÉ DOBROTY, KTERÉ JSTE KDY ZKUSILI!
 
K tomu všemu nám zahrají různí djs, o drinky se postará personál ze Šlechtovky a o zábavu bude postaráno!
 
CELÝ VÝTĚŽEK Z AKCE POPUTUJE DĚTEM DO DĚTSKÝCH DOMOVŮ V OKOLÍ PRAHY. ZATÍM VYBÍRÁME TY, KTERÉ TO POTŘEBUJÍ NEJVÍCE. BLIŽŠÍ INFO BRZY ZDE!


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.