Share |

Pure Puro

Pure vegan & raw food Vinohradská
foto Puro

Dobrejch zpráv není nikdy dost. Jídlo v Česku už naštěstí nepovažujeme všude jenom za kalorický zlo a nutnost; amarouny na stojáka, rychle zhltnout a hlavně neřešit. Případně gurmánskej orgasmus vyvolanej špekáčkem, uzeným kolenem s křenem a hořčicí, či jinou mastnou smrtí.
 
Nemusíte bejt ani hipstr, abyste měli garantovaný pseudoprávo řešit, co do žaludku. A s tím i interiér místa, kvalitu, vzhled, cenu, obsluhu, lokalitu a tak dál. Příjemný místa logicky akcelerujou zážitky chuťovejch buněk. Jak říkám, dobrejch zpráv není nikdy dost, ale naštěstí jich přibejvá. Nejsem už čistej vegetarián, natož vegan, ale jakmile se v mým “hůdu“ objeví nová vege restaurace nebo bistro, okamžitě bystřím, protože to mám rád, vlastně nejradši. Žádná chuťová askeze, ba naopak. Miluju tu kombinaci čistoty, lehkosti, barev a netypickejch chutí. Plus etický přidaný hodnoty, který jsou pro hodně lidí zásadní.
 
Puro je nově otevřený veganský a raw food bistro na Vinohradský kousek od Jiřáku směrem dolů k Můstku (Vinohradská 2030/44). Nabízí denní menu za rozumnou cenu, polívky, sendviče, burgry, saláty, zákusky, zmrzlinu, jídlo s sebou, nebo teď přes léto sezení na předzahrádce. Plus příjemná obsluha.
 
Samozřejmě jsem to hned otestoval a dle mýho je poměr ‘dostávám versus platím‘ naprosto v pořádku, moje denní menu bylo připravený za chvilku a chutnalo dobře, polívka dokonce výtečně. Takže bydlíte-li kolem Jiřáku a hledáte alternativu k řekněme Momentu, Puro určitě stojí za zkoušku. Já se budu vracet, to je jasný.
 
FB: https://www.facebook.com/puro.green

WEB + E-SHOP: http://www.veganz.cz
 
 
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.