Share |

ČÁVEREE se Sci.fi Psi, Vectifem a Juniorem

 

Poslední šance před vánocemi zničit si mozek, upravit se na celý víkend, dokonalý recept, jak prospat další dva dny. Příští pátek se v klubu Radost FX bude konat předvánoční mejdan ČÁVEREE v produkci Jedi Academy, Creative Lab & Bedna Films. Hlavní roli budou mít rytiři Jedi, citlivý pražští intelektuálové, ultimátní elektronická skupina Sci.fi Psi a DJs Vectif a Junior.

„Deformací časové křivky přeneseme posluchače do míst, odkud se již nebudou chtít vrátit,“ slibují Sci.fi Psi. Nejznámější český hudební klub jim před vánocemi patří tradičně. Letos ovšem kapela zahraje v plné sestavě a síle, naloží publikum na palubu vesmírného korábu a odnese až do Chrámu rytířů Jedi na Coruscantu.

Jakou silou intergalaktičtí Sci.fi Psi disponují, předvedli v létě na střeše Red Bull Tourbusu, který se zastavil v Panenském Týnci na Open Air Festivalu. Tam také představili zatím poslední singl Time Killer.

Před „psím“ koncertem a po něm se budou o zábavu starat DJ Junior ze Slovenska a Vectif, rezident Radost FX. Zahraniční host z bratrského Slovenska je proslulý nápaditými freestyle sety, míchá brokenbeat, drumandbass, hiphop, dupstep a house. Vectif je matador české taneční scény, hraje už od roku 1997. S Radostí je spjatý přes 13 let, kdy tam organizoval party Prozak. Deset let se v tomto vyhlášeném podniku stará o produkci a pravidelně hraje po celé Evropě.

Dekadentně veselý večírek ČÁVEREE začíná ve 22 hodin, tanečnice mají do 23. hodiny vstup zdarma.

 

www.radostfx.cz

http://www.myspace.com/scifipsi

http://youtu.be/080dBDtxRnQ


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.