Share |

Catler ES 8011 SE: když espresso, tak dokonalé

 
Potrpíte si na chutné espresso? S novým kávovarem Catler ES 8011 SE máte jistotu, že káva vám za všech okolností poskytne skutečný gurmánský zážitek. Klíčem k dosažení dokonalé chuti v každém šálku je originální systém nízkotlakého předspaření a konstantní teplota vody během extrakce.
Nový přístroj je vybaven funkcí předspaření, během kterého se do cedníku dostává voda pod tlakem přibližně 2 až 4 bary. Díky tomu káva nabobtná, přičemž se z ní uvolní aroma a chuť. Při následném plném tlaku, tak dochází ke skutečně rovnoměrné extrakci. Konstantní teplotu vody během tohoto procesu zajišťuje elektronický PID systém kontroly. 
Integrovaný systém ohřevu vody Thermocool zase snadno a rychle zahřeje vodu na vámi zvolenou hodnotu. Voda pro extrakci tak bude mít vždy nastavenou teplotu, i když jste před tím např. napěňovali mléko nebo jen napouštěli horkou vodu. Káva v cedníku se tak nikdy nespálí.
Pokud se v oblasti přípravy kávy necítíte jako úplný profík, poradí vám přibalený průvodce s mnoha praktickými informacemi, například o ideálním tlaku či teplotě. Obsluhu zjednoduší i praktická pomůcka pro zarovnávání kávy v sítku nebo funkce suché kávy pro snadné vyjmutí kávové sedliny z filtru s minimálním obsahem vody. Potřebu čištění zase světelným indikátorem připomene funkce Clean Me.
Doporučená maloobchodní cena: 15 790 Kč

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.