Share |

Bistro, sauna a jedinečné prostředí historické vily. To je nový coworking K10

foto K10

 
1. června zahájilo provoz nové coworkingové centrum s názvem K10. Jeho sídlem se stala luxusní vila na pražských Vinohradech. Ta byla více než padesát let rezidencí dánského velvyslanectví, prostory posloužily i k natáčení filmu Lída Baarová. K členským benefitům nyní patří relaxační zóna se saunou nebo také vlastní bistro.
 
“Nyní má K10 170 členů využívající různé druhy členství, další zájemci mají u nás dveře otevřené. Kvůli rekonstrukci využíváme prozatím tři patra ze čtyř, v plném provozu by ale měla být vila v září,” říká Piero Šesták, Managing Partner K10 a zakladatel digitální agentury Story TLRS. “Hostíme také členy programu Remote Year, který sdružuje komunitu digitálních nomádů z celého světa. Členové tak mají skvělou příležitost uzavřít mezinárodní spolupráci a rozšířit tak dodávku svých služeb i do zahraničí,” dodává.
 
K10 nabízí celkem 1075 m2 pracovní plochy s množností využití zahrady rozšiřující coworking o dalších 1540 m2. Členství si mohou zájemci zvolit podle svých aktuálních potřeb, a to z friends, part-time, full-time a fixdesk s cenovým rozpětím od 500 do 5 500 Kč. Bez ohledu na typ členství mohou služeb využívat 24/7 s nepřetržitou možností podpory zaměstnanců K10. V průběhu příštích dvou měsíců přibude také whirlpool, fotoateliér, 3D tiskárna a nabídka účetního a právního poradenství. Prostory vily, včetně konferenčních místností, je možné si pronajmout pro potřeby konferencí, workshopů nebo školení. K10 nabízí také organizaci a pořádání full service eventů.
 
Toto coworkingové centrum K10 v Koperníkově ulici na pražských Vinohradech se spojilo s rakouskou značkou Wiesner-Hager, která jeho prostory vybavila kancelářským nábytkem. Sdílené pracovní prostory doplnilo celkem 114 kusů nábytku této značky.
 
Společnost Wiesner-Hager byla pro coworkingové centrum K10 přirozenou volbou: specializuje se na nábytek do vysoce zatěžovaných prostor, jako jsou kanceláře, kongresová centra, restaurace, bistra apod. K10, které má již tři měsíce po otevření více než 170 členů, si do svých kanceláří vybralo sto židlí PARO_2, stůl SKILL, stůl PULSE a k němu dvanáct křesel ze stejné řady. 
 
Pro své vynikající ergonomické zpracování a široké spektrum funkcí se židle PARO_2 brzy stala nejpopulárnější kancelářskou židlí Wiesner-Hager: v současnosti ji používá více než 700 000 lidí na světě. Pojízdný sklápěcí stůl SKILL zase umožňuje rychlou změnu nábytkové sestavy podle momentálních požadavků. Tento stůl navržený designérem Andreasem Krobem se navíc může pochlubit bezešvými laserovými hranami, které přispívají nejen k jeho dokonalému vzhledu, ale také šetří životní prostředí vzhledem k vyloučení použití lepidel. 
 
 
(Wiesner-Hager byl prvním výrobcem kancelářského nábytku v Rakousku, který začal používat technologii laserové hrany.) Konferenční stůl PULSE s dvanácti skořepinovými židlemi s příjemně pružící zádovou opěrkou a čalouněnou sedákovou vložkou nabízí komfortní sezení a odlehčený design. Podobně jako ostatní produkty Wiesner-Hager se vyznačují velkou variabilitou a vysokou odolností. 
„Projekt K10 nás nadchl, a proto jsme se rozhodli oslovit jeho zakladatele s nabídkou spolupráce. V rámci office consulting nabízíme plánování kancelářských prostor – a řešení coworkingových prostor, které stojí na podněcování vzájemné komunikace, patří k naší neoblíbenější práci. Máme rádi neobvyklé pracovní plochy, kde vymyslet vhodné řešení bývá docela náročné. A přesně takovým projektem je i K10, mj. proto, že jsme zde pracovali s prostředím reprezentativní rezidenční vily, což je oproti moderním kancelářským budovám samozřejmě velký rozdíl,“ říká Zdeněk Brisuda, ředitel české pobočky Wiesner-Hager. 
 
 
Zájemci o členství v K10 se mohou registrovat na e-mailu prague@k10.online nebo na tel. čísle +420 727 896 526.
/více fotek/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.