Share |

Asymmetry 4.0 - festival alternativní hudby v Polsku

repro k akci

Festival Asymmetry organizací již čtyři roky přitahuje příznivce alternativní hudební scény nejen z Polska, ale i Německa, Česka, Slovenska, Maďarska a mnoha dalších sousedních států. Akce stále hledá nové hudební žánry, které se vyhýbají veškerému škatulkování a vyvíjí tak svůj charakter. Letos poprvé se bude festival konat na místě, jenž je mnoho let důležitým kulturním bodem na mapě Vratislavy – v budově městského pivovaru z XIX století.

Kromě lokalizace se změnily také předsevzetí a priority v přístupu k umělcům. Mezi 40 skupinami, které na festivalu vystoupí se nachází spousta nových projektů, jenž je těžké najít na programu kteréhokoliv evropského festivalu. Takže kromě legendárních Sleep, Killing Joke, Red Fang, nebo Amenra, návštěvníci Asymmetry uvidí také vystoupení hvězdných skupin, které vznikly jen a jen z potřeby ventilace uměleckých vizí a evoluce.

Přijeďte do Wroclawi a pravděpodobně se stanete svědky velké události. Jeden z mála festivalů, kde si u piva pokecají (samozřejmě o muzice) technař a metalista.

Datum konání: 3. - 5. květen
Místo: Polsko - Wrocław, Městský pivovar

Více na:
www.asymmetryfestival.pl
www.facebook.com/asymmetry.fest


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.