Share |

Anketa o módě a stylu: Zpěvačka a herečka Beatrice Todorová

foto: archiv B.T.

Beatrice (37 let) vystudovala hru na kytaru, sólový i sborový zpěv, pop-zpěv i herectví. Hostovala s orchestry Big chees band Českého rozhlasu Václava Kozla, The Big Band Trumpet a velkým tanečním orchestrem.
Objevila se jako host Vánočních koncertů Václava Hybše. Čtyři roky byla sólistkou divadla SEMAFOR a Komorního divadla v Plzni, kde jste jí mohli zhlédnout ve hře Kankán. Působila v Národním divadle v Praze, účinkovala v jazzové opeře režiséra Miloše Formana „Dobře placená procházka“. Je osmým rokem členkou úspěšné skupiny Abba Stars a napsala knihu Staň se Superstar. V současné době svou uměleckou činnost rozšířila o výuku pop-zpěvu.
 
Jak vnímá módu, čím si dobíjí své baterky a co podniká proti šedi, která občas přepadne každého z nás, nám prozradila v naší anketě.
 
Vaše definice módy a stylu?
Domnívám se, že jisté prvky módy se stále periodicky opakují. Tím, že se navrací do přítomnosti, má móda šmrnc a dynamický tep naší moderní doby. Módu vnímám jen jako jeden z prvků stylu, který člověka utváří. Já sama módní styly nikterak striktně nedodržuji, avšak ne že bych je nesledovala. Oblékám se spíše dle svého pocitu a pohodlí.
Oděv mi musí hlavně dodávat ležérnost i sebevědomí. Styl člověka se pak sestává z mnoha faktorů, např.: čím se živíme, kde žijeme a s jakou komunitou lidí přicházíme do kontaktu, kde trávíme svůj volný čas, zda se i průběžně vzděláváme atd. To vše pak utváří náš celkový životní styl.
 
Co máte nejraději na své práci? 
Splnil se mi sen z dětství a podařilo se mi spojit koníček s profesí. Tím vůbec netvrdím, že je to práce lehká, ba naopak. Je plná odříkání a sebezapření. Nicméně neměnila bych nikdy ;-). Největší pochvala a zadostiučinění pro mě je, když k nám po koncertech chodí lidé a jsou nadšení a spokojení. Stejně tak, když mi moji žáci děkují. Ale hlavně když jsou vidět jejich posuny kupředu a pokroky ve výuce.
 
Jak si dobíjíte baterky? 
Spíše aktivně. Odpočívám zřídka kdy. Miluji běh a fitness. Také moderní tance - hip-hop, dance hall, twerk. Zrelaxuji si mysl při procházkách s přítelem a našimi zatím jedinými psími dětmi ;-). Hraju na elektrickou kytaru. Ta je pro mě opravdovou zábavou!
 
Co vás zaručeně potěší? 
Okamžiky harmonie v soukromém životě. Také moji rodiče a modrá obloha, když se probudím ;-).
 
Co děláte proti šedi?
Opiju se ;-) neee jen žertuji! ;-)))Všichni známe okamžiky smutku i depresí. Zaručený lek či pomoc žel nemám. Obecně však pomáhá např. muzika, kterou máme rádi, něco dobrého k snědku, siesta s přáteli či sport. Prostě něco dělat, hlavně se nelitovat a neuzavírat do sebe. Přiznám se, že i to všechno někdy nepomůže a já se pěkně v té šedi vykoupu. Naštěstí ale co přijde, musí i odejít a já tak alespoň vím, že se tak blýskne na lepší časy ;-).
 
www.abbastars.com


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.