Share |

Anketa o módě a stylu: Krispol Store, handmade designové pánské motýlky

foto: archiv Krispol Store

Krispol Store je česká značka specializující se na handmade výrobu designových pánských motýlků a doplňků v limitovaných edicích. Krispol Store založili dva kluci/muži, protože kdo jiný by měl tvořit motýlky a doplňky pro muže, než muži :-). Kristián P. je zakladatelem a vizionářem značky a zabývá se navrhováním a výrobou pánských motýlků a doplňků. Tomáš M. se v rámci značky specializuje na strategické řízení, marketing a PR.
 
Vaše definice módy a stylu?
Móda pro nás znamená určitý způsob odívání, který není trvalý a je velmi proměnlivý. Moderní gentleman jistě módu sleduje, avšak jeho styl se se tak rychle nemění. Vychází totiž po desítky let osvědčeného způsobu pánského odívání, který se jen přizpůsobuje dané době, danému dlouhodobému trendu. Moderní styl gentlemana je právě dotvářen originálními doplňky, jako jsou vázací motýlky, kravaty, kapesníčky či brože do klopy.
 
Co máte nejraději na své práci?
Při své práci máme nejraději právě proces výroby, kdy nejdříve navrhneme design látky a poté když se pod našima rukama rodí nový produkt. Každý náš produkt je jedinečný, protože veškeré naše zboží je vyráběno ručně. A není krásnější pocit, než když je jednotlivý produkt dokončen a může začít žít svůj „život“.
 
Jak si dobíjíte baterky?
Největším relaxem a dobíječem baterek je právě naše práce. Kdy můžeme popustit svou uzdu kreativitě a můžeme se odprosit od každodenních problémů a stereotypů. Kromě práce je pro nás samozřejmě druhým největším relaxem kultura, milujeme cestování a bezpochyby i sledování zahraničních módních trendů.
 
Co vás zaručeně potěší?
Zaručeně náš potěší, když je náš zákazník spokojen, když se mu náš motýlek nebo jiný doplněk líbí, doporučí nás dále a vidíme, že jsou naše výrobky nošeny a že mohou žít již zmiňovaní svůj „život“.
 
Co děláte proti šedi?
Celá koncepce Krispol Store bojuje proti šedi! A to hlavně díky svým originálním potiskům a také faktem, že učíme české muže, že vázací motýlek je stejnou nedílnou součástí šatníku, jako je kravata. Někteří čeští muži se bojí vázacího motýlku, protože ho jednoduše neumí uvázat. A proto se snažíme bořit tento mýtus, jelikož vázání motýlku není o nic těžší než vázání kravaty.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.