Share |

Advent a Vánoce na Jiřáku: Fajn možnost, kde nakoupit dárky

foto: pořadatel akce

Nevíte, co koupit pod stromeček? Nebaví vás nakupovat v obchoďáku a chcete nakoupit něco opravdového a třeba se u toho dobře najíst a napít? Přijďte o adventních nedělích na farmářské tržiště na Jiřák. Zapsaný spolek Archetyp (pořadatel farmářských trhů Jiřák a Náplavka) přidává tři (poslední) adventní neděle (7., 14. a 21. 12.) jako prodloužení tržních dnů, možnost prožít adventní neděle na trhu a konečně koupit dárky, pocházející z tvůrčích nebo chráněných dílen, anebo z originálních rukodělných ateliérů: čepice, šály, rukavice, šperky, keramika, diáře, knížky, dřevěný drobný nábytek, voňavé levandulové polštářky, vánoční vykrajovátka, adventní věnce a mnoho dalšího! Pro děti jsou nachystány kreativní dílny s vánoční tématikou pod vedením mateřského centra Nová Trojka (7. a 14. 12.) a také kreativní dílna občanského sdružení Zvíře v nouzi.
 
O hudbu se postará dívčí uskupení Přelet M. S., The Brownies nebo Motovidlo. Občerstvit se můžete svařákem, punčem, horkým čajem nebo medovinou, jako krmi ochutnáte rybí polévku nebo třeba staročeského kubu. „Jako dárky můžete mimo jiné využít dárková balení českých kvalitních likérů, paštiky, těstoviny z chráněné dílny, pesta nebo česnekový věnec, zkuste svým blízkým pořídit netradiční dárky“, říká Jiří Sedláček, předseda Archetyp, z. s.
 
Skvělý program, živou hudbu i kreativní dílny nabízejí samozřejmě i sobotní trhy a vánoční sortiment a pohodovou atmosféru ostatní tržní dnystředa, čtvrtek, pátek, sobota. Farmářské trhy (Jiřák a Náplavka) mají otevřeno až do 20. 12. (resp. Jiřák až do 21. 12.). Dokonce je připraven i Silvestrovský trh na Jiřáku (31. 12. – 8:00 – 18:00).  V roce 2015 farmářské tržiště otevře na Jiřáku na konci ledna a na Náplavce v půlce února. Samozřejmě s přihlédnutím k aktuálnímu počasí.
 
www.farmarsketrziste.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.