Share |

adidas představuje novinky pro podzim

Kolekce adidas Originals pro podzim a zimu 2016: sportovní oblečení v moderním streetovém pojetí
 Průkopník streetové módy, značka adidas Originals, představuje novou kolekci pro podzim a zimu 2016. V následujícím půl roce přinese nové varianty svých kultovních kousků spolu s těmi novými a dojde i na očekávané spolupráce s předními světovými jmény. 
 
Důraz se v nové kolekci klade na boty, jejichž ikoničnost mezi streetovou komunitou je nezpochybnitelná. V invenci pojetí obuvi adidas i nadále pokračuje a projevuje se to především na těchto čtyřech modelech:
Gazelle – Adidas dal v nové kolekci prostor nadčasovým teniskám typu Gazelle, jejichž první model byl představen již v roce 1966. Jednoduché a klasické adidas tenisky se letos představí v nejvíce barevných provedeních v historii.
NMD – Dnes již pevná součást nabídky adidas Originals se opět hlásí o slovo. Unikátní bota, o jejíž oblíbenosti svědčí nejenom rychlost vyprodání, se opírá o nejnovější technologie a zároveň vytříbený styl. Pohodlí při chůzi zajišťuje pěna BoostTM, která se díky bezkonkurenčnímu odpružení využívá i u špičkových běžeckých bot adidas. Nebudou chybět ani již klasické integrované díly EVA na nových variantách NMD_XR1 a NMD City Sock.
ZX Flux – I nadále tyto boty, které jsou inspirovány modelem běžeckých bot z roku 1989 a adidas jim v roce 2014 vdechnul moderní styl, provokují konvence a jsou dokonalou ukázkou progresivního stylu adidas Originals. ZX FLUX ADV přicházejí s novým designem, kdy kultovní vyztužená pata ZX Flux doplní lisovaný neopren a moderní technologicky vyspělé látky. Nové ZX Flux zjednodušují vzhled a bodují čistými liniemi.
Tubular – Historie specifické podrážky bot Tubular sahá zpět do devadesátých let a dnes je základem jednomu z nejstylovějších typů streetové obuvi. Tubular Instinct definují nová pravidla pro soudobé kotníčkové boty a nechávají se inspirovat basketbalovým pojetím obuvi. Naopak Tubular Entrap nadchnou zjemněnými liniemi pro dámy a barevnými variantami.
Oblečení v kolekci nachází inspiraci v etno stylu a potěší hřejivými barvami a nejrůznějšími provedeními tří pruhů. Značka adidas Originals bude i pro podzim a zimu 2016 nadále pokračovat ve spolupracích s návrháři a známými osobnostmi. Opět se představí Pharrell Williams, který boří genderové stereotypy a jeho kolekce září barvami a energií. Oproti tomu japonská značka HYKE přinese čisté linie, nadčasové střihy a barvy a asijský klid. Představí se opět i Rita Ora, White Mountaineering a SPEZIAL.
 
 
Sportovní kolekce adidas pro podzim a zimu 2016
 
 Ani před blížícími se chladnými měsíci nezapomíná legenda sportovní módy značka adidas na své příznivce. Tak jako vždy se věnuje jak profesionálním sportovcům, tak těm rekreačním, kterým špičkové vybavení pomůže se odrazit ještě k lepším výkonům. Značka adidas přichází s novými kolekcemi pro podzim a zimu 2016, kdy inovuje a využívá ty nejlepší materiály a zároveň udává sportovní trendy.

Trénink a fitness
 Univerzální sportovní kolekci lze využít při osobních trénincích, na józe, na aerobic – fantazii použití se meze nekladou. Ta pro zimní měsíce se nese v příjemných odstínech fialové a pastelově zelené a dále jak ve světlých, tak tmavých barvách. V nabídce je i množství střihů oblečení a široká škála podprsenek, ze kterých si vybere každá dáma – od těch bezešvých, po ty s třístupňovou podporou. I fitness boty se pyšní pastelovými barvami a budou oporou v indoor aktivitách. 
 
Běh
 Pro běžecké nadšence se přichystala nová kolekce také v klíčové fialové barvě, která se objevuje napříč celou nabídkou – od obuvi, po trička, šortky či tílka. Spolehnout se budou moci na funkční materiály, které dokonale ochrání tělo před chladným počasím a pohodlí, které jim přinesou špičkové adidas běžecké boty. Například na nové modely Ultra Boost, které využívají unikátní odpružení BoostTM, jež s každým krokem šetří běžci energii.
 
 
StellaSport
 Kolekce adidas StellaSport se za dva roky existence stala oblíbenou součástí nabídky adidas. Barevná kolekce je určená pro mladé, sportovní a akční dívky, které se nebojí vyčnívat. Letošní zimní kolekce z pera světoznámé návrhářky Stelly McCartney si hraje s motivem hvězdy, pruhy a velkými písmeny. Barevná kombinace sází na oranžovou, modrou, zelenou, růžovou a červenou a celkový dojem vytváří energeticky nabitý celek.
 

  •  

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.