Share |

12. Factory Fashion Market nabídne to nej z nezávislé módy

foto: pořadatel akce

Trh nezávislé módy, šperků a designu se koná 5. – 6. prosince 2014 ( 5. 12. 2014 od 12 do 21 hod, 6. 12. 2014 od 10 do 21 hod) v Buranteatr na Kounicově 22 v Brně. Factory Fashion Market pořádá brněnská designová značka Lovemusic a je součástí programu Nové trhy.
 
V pořadí už 12. trh nabídne to nejlepší z české a slovenské nezávislé módy, designu a šperků. Návštěvníci budou mít vše pohodlně pod jednou střechou, můžou si užít příjemnou neformální atmosféru, seznámit se se samotnými tvůrci, občerstvit se dobrůtkami od MINIMALISTISCHE FESTE GRUPPE a samozřejmě pořešit výbavu pod stromečky.
 
Na marketu se bude prezentovat kolem 64 českých a slovenských módních a designových značek. Oproti minulým ročníkům je letos rozšířena nabídka také pro pány, které určitě zaujmou stoprocentně české pletené kravaty značky KAVALIER´S, nebo luxusní dřevěné motýlky BEWOODEN. Market má podtitul Winter is coming..., takže nebudou chybět hřejivé bundy od ATOMRAT, které díky skvělým střihům, módním barevným kombinacím a kvalitnímu voděodolnému materiálu užijete nejen ve městě, ale také o víkendu v přírodě. Z delikates je třeba upozornit na sukně značky AKARI - sukně pro všechny, všechno pro sukně, které jsou krásné a hravé. Na českém trhu jedna z mála ženských značek! Šatník těch nejmenších obohatí designové kousky od značky BABY OLÉ, která v sobě spojuje eleganci s funkčností, dobrý styl a pohodu. Své zastoupení mají na FFM 2014 také kabelky a tašky. Letos se představí výjimečné kabelky pro každou příležitost od opavské značky MIRRAGE, tašky do města a veselé nákupky od LOVEMUSIC. A na vlastní oči se přesvědčíte, že kabelky BODELINE jsou uměleckými artefakty, které plně respektují materiál. Interiérové doplňky letor zastupuje SKLO.PRO – vázy z taveného a recyklovaného skla, spojení divného materiálu a slušného designu. Pro ty, které nezajímá ani móda, ani šperky jsou určeny produkty ECOHEART a jejich ručně vyráběné bambusové zubní kartáčky. A kdybyste už opravdu nevěděli, co pod stromeček, tak smaltované lžičky od MATILDY a Dielnička Mydielnička ze Slovenska se sortimentem úžasně vonících věcí, to jistí.
 
ACID-DESIGNS/ ADELL/ AKARI/ ALANKA/ ART-YVAH/ ATELIER DAREEN/ ATELIÉR FROU-FROU/ ATOM RAT/ BABY OLÉ/ BETŠEBA/ BEWOODEN/ BODLINE/ CECILS / DESIGN EMPATHY/ DOBRUNDA ATELIÉR/ ECOHEART/ EWIKU/ GALERIE GLARA/ GEDG/ HELENA ŘEZNÍČKOVÁ/ I1CO/ IMH – ŠPERKY Z RECYKLOVANÝCH PETLAHVÍ/ INTIMITY/ JANE-MADE/ KAVALIER´S/ LOVEMUSIC/ MAJERKA/ MATILDA/ MIRRAGE/ NATURINKA/ PUN MON/ PIPI PUNK/ PLACKOVÁNÍ/ POSHME.CZ/ PUNKTURA/ QPLUSBODKA/ RECYSKLO/ RITORE/ SCURA/ SKLO.PRO/ SMALLS/ STEAMPUNK STUDIO/ STELLION/ TATE/ TOMÁŠ HOLUB/ TOTUMO/ U ŠTĚSTÍ DAM/ VINYL PRODUCTS
 
Více informací najdete na nových webových stránkách www.novetrhy.cz, a fcb.
5. – 6. prosince 2014
,
5. 12. 2014 od 12 do 21 hod,
6. 12. 2014 od 10 do 21 hod
 
Buranteatr,
Sokolský stadion,
Kounicova 22, Brno.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.