Nápověda

Kniha Love Paris líčí intimní svět lásky mezi muži

Láska na hraně je podtitulem nově vycházející knihy Love Paris. Autor knihy Yan J. Bulka vypráví příběh založený na skutečných událostech zapisovaných po dobu devíti let do osobních deníků, odhaluje tím svět mužů v těch neintimnějších aspektech, které život muže s muži přináší.
 
Šest kapitol příběhu, dohromady tvořící název knihy Love Paris, vás provede světem, o kterém jste se dosud báli mluvit nahlas. Nahlédněte za oponu intimních vztahů, které mohou být stejně tak nádherné, jako destruktivní. „Prošel jsem peklem a prožil jsem ráj. Poznal jsem svět, o jakém se mi nesnilo. Žil jsem ve vztazích, které překračují kategorie, se kterými pracuje společnost západního světa. Proto se domnívám, že je nutné otevřít se novému chápání soužití mužů i žen, jedinců, kteří hledají partnerství. Bisexualita je jen jednou z perspektiv, avšak může zasáhnout do života mnohých. Způsobit bolest. Ale také přinést nádherné pocity. Vím, co říkám, protože jsem prožil oboje. Nic nezůstalo skryto.“ Yan J. Bulka
 
V dnešní době by se žena neměla obávat, že ji muž podvede s ženou, ale toho, že ji může podvést s mužem. Odhoďte veškerý stud a předsudky a oddejte se příběhu plnému vášně, lásky, touhy a zranitelnosti. Hranice jsou tenké. Jste připraveni?
 
Knihu si můžete objednat zde.