Share |

Znáte už eshop s módou WANTEDstore.cz?

Představujeme vám e-shop, který možná neznáte, ale měli byste.
 
 
WANTEDstore.cz je nový online obchod s módou. Přináší aktuální kolekce od zajímavých streetwearových a urban fashion značek.
 
WANTEDstore.cz se rozjel teprve letos v červnu, ale už navázal spolupráci s řadou zajímavých labelů; pojďme se na ně podívat. 
 
Najdete tu třeba kousky od německé firmy MAZINE (mazine.de). "Chceme inspirovat lidi, aby byli sami sebou a byli nejlepší, jací mohou být," říkají lidé z Mazine. Jejich oblečení je ovlivněno industriální oblastí Porúří, kde sídlí, a sportem - proto je všechno jejich zboží ušito s myšlenkou na to, abyste se v něm mohli pohodlně pohybovat celý den.
 
Další značkou z portfolia WANTEDstore.cz je IRIEDAILY (www.iriedaily.de). Tenhle funky label z Berlína, který má i fajn blog s fotkami a videem na www.iriedaily.de/blog, podporuje mladé designéry, umělce a skejťáky. Nabízí mikiny, trička, košile a doplňky, které nejsou křiklavé, ale ani nudné.
 
Dalším labelem, který ve WANTEDstore.cz dostanete, je Las Cosas Simples (www.lascosassimples.cl). Jeho dominantou jsou výrazná trička a svetry s geometrickými vzory a zábavnými potisky. Značka LCS si zakládá na vysokém podílu ruční práce při výrobě svého zboží; tyhle "Prosté věci" stojí za vidění.
 
Nově je v nabídce obchodu WANTEDstore.cz také česko-německá značka Ragwear (www.ragwear.com). Nabízí nositelnou urban módu pro kluky i holky, doporučujeme mikiny s vysokými límci a pruhy pro dámy jménem Yoda B. Značka Ragwear existuje od roku 1997 a od té doby se dobře naučila, co funguje.
 
 
Tyhle značky i řadu dalších hledejte na www.wantedstore.cz
+
www.facebook.com/pages/WANTEDstorecz

 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.