Share |

Fotografka Lucie Robinson následuje Organic Way a nafotila celebrity se skvělými účesy ze salonu Rolland

foto: OWAY ROLLAND

9 známých osobností a jejich životní styl, 9 barevných různorodých kontinentů, 1 značka s ekologickou filozofií… Lucie Robinson ve svých fotografiích zachytila proměnu herce Saši Rašilova, Jaromíra Noska, herečky Ivany Jirešové, Petry Špindlerové, muzikanta Mikoláše Růžičky, DJ Ladidy, ilustrátorky Zuzany Osako, zpěvačky a herečky Světlany Nálepkové a módní návrhářky Josefíny Bakošové. To vše pod taktovkou organické vlasové kosmetické značky Oway. Příběh, který začíná a jen tak nekončí! Celoživotní vztah k přírodě, dění okolo nás to vše spojuje právě Oway.
 
Ve vlasovém stylingu by neměl být prostor pro úzkoprsost a zbytečné obavy z finálního výsledku. Je čas myslet kreativně, nebát se výzev a zároveň brát ohledy na naši přírodu. Mantinely ekologické profesionální péče nyní posouvá novinka italské značky Oway – revoluční a pro vlas zcela šetrný pigment. A právě ten se stal klíčovým hráčem v kolekci OWAY CELEBRATION 2017, která propojila 9 kadeřníků z několika měst, skvělou fotografkou Lucii Robinson a 9 známých tváří.
 
Pro originální snímky, reflektující především přirozenost, byly vybrány ty celebrity, které mají kladný vztah k přírodě i ekologii. „Každý z nich má svůj zajímavý příběh stejně jako Oway,“ vysvětlila Martina Sikorová, distributor této značky. Myšlenka zvěčnit významné tváře při tvorbě kolekce OWAY CELEBRATION 2017 je hlavně poděkováním kadeřníkům a jejich salonům za spolupráci s Oway. Každý kadeřník dostal svou tvář pro vytvoření zajímavého looku. Saša Rašilov se svěřil do péče salonu Florian Hair a nemohl si zkušenost vynachválit: „Byl jsem nadšený střihem i modrou barvou, ale hlavně mě nadchly produkty Oway. Každý produkt má svou čistou specifickou vůni jako třeba hřebíčkový kondicionér, to je naprostá pecka.“  V EcoArt Salonu Rolland protnuly vlasy herečky Ivany Jirešové barevné pruhy grepové barvy, muzikant Mikoláš Růžička zase získal v kadeřnictví Toni & Guy nový styling nejen účesu, ale také vousů. „Zpočátku jsem se po zásahu necítil ve své kůži, běžně se totiž stříhám doma sám, ale už druhý den jsem se se svou novou tváří ztotožnil a musím říci, že je to super. Oway má dokonce svou barber sadu pro domácí použití a to mě zaujalo,“ říká Růžička.  DJ Ladida slušely nabarvené vlasy do fialového odstínu, herec Jaromír Nosek zase získal zajímavé kovově šedé šediny. Nadšená byla také zpěvačka a herečka Světlana Nálepková a ilustrátorka Zuzana Osako, která po zásahu kadeřníků představovala rozevlátou vílu. Herečka Petra Špindlerová vyhledává pouze přírodní produkty v celkové péči o tělo, dokonce se nechala slyšet, že si nějakou dobu umývala vlasy pouze teplou vodou. „Produkty Oway mě očarovaly, už jen balení ve skleněných lahvičkách je mi sympatické a když mi dali přeliv, díky kterému jsem získala krásný lesk, totálně jsem se do Oway zamilovala,“ říká Špindlerová. Největší změnou pak prošla módní návrhářka Josefína Bakošová, kterou po skončení proměny v Olomouckém studiu Art Hair zdobily zelené vlasy, copánek, piercing v nose i v uších. „Byla jsem někdo úplně jiný, ale musím říci, že mě to moc bavilo a z výsledné fotky jsem nadšená,“ říká Bakošová.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.