Share |

Značka Page Underwear představila nové modely dámského spodního prádla. Lookbook nafotila Nikol Kouklová

Stoprocentně přírodní, stoprocentně ženské
foto: David Severin

Herečka a blogerka Nikol Kouklová, ohnivě zrzavá kráska, kterou mnozí z vás znají z kvarteta BlogesRobes se loni od kvarteta trhla a vydala se svou vlastní cestou. Píše svůj vlastní blog Femme Armeria a je známá svou láskou k módě. Na svém kontě má vlastní kolekci náhrdelníků, miluje originální kousky, a pokud se naskytne zajímavé focení pro zajímavé značky, nikdy dlouho neváhá.

Nyní nafotila lookbook pro českou značku spodního prádla - Page underwear, která se soustředí výhradně jen na výrobu spodního prádla z čistě přírodních materiálů jako je biobavlna či bambus.
 
V kolekcích značky Page underwear najdete nádherné a pohodlné spodní prádlo, které nikde jinde neseženete. Liší se střihem, materiálem, výrobou a přístupem samotné značky. Prádlo Page underwear je šetrné k naší planetě i našemu tělu. Právě díky pohodlí a přírodním materiálům si jej oblíbila především řada kojících maminek.
 
Nikol Kouklová k focení dodává: „Zakladatelka značky Page underwear, Bára Severin, mě přesvědčila svým neuvěřitelným příběhem a filozofií značky, takže jsem se rozhodla její tvorbu podpořit a nakonec myslím vznikla série decentních fotek, které na mě osobně rozhodně nepůsobí prvoplánově nebo lacině.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.