Share |

ZNAČKA 27JEWELRY OTEVŘELA BUTIK V MANDARIN ORIENTAL

foto: 27JEWELRY

Česká šperkařka Lenka Šváchová tvořící pod značkou 27JEWELRY otevírá svůj první butik v samotném centru Prahy, v luxusním hotelu Mandarin Oriental. Minimalistické pojetí interiéru butiku nechává vyniknout autorským, ručně vyrobeným šperkům od zlatých prstenů, náušnic přes náhrdelníky, náramky až po dětské šperky a skleněnou kolekci. Zákazník si tak může vybírat nejen z aktuálních ready to wear 27JEWELRY kolekcí, ale také má jedinečnou možnost si pořídit originální český šperk vyrobený pouze v jednom kuse či si nechat na objednávku cokoliv upravit.

Přála bych si, aby se lidé naučili vnímat nový butik jako místo, kde v příjemné atmosféře vždy najdou svůj osobitý a nositelný originál.“ dodává designérka.

Lenka Šváchová pochází z rodu Kerlitzkých, který je jedním z nejvýznamnějších pražských zlatnických rodů, jehož historie sahá až do roku 1650 a zahrnuje více jak 30 zlatnických mistrů. Talentovaná designérka se smyslem pro preciznost provedení se specializuje na tvorbu nadčasových šperků ze zlata a drahých přírodních kamenů, a to od samotného prvotního návrhu až po finální výrobu. Jak sama říká: „Šperk má vydržet po mnoho generací.
 
Monobrandový butik 27JEWELRY v hotelu Mandarin Oriental je místem, kde se dá zakoupit kvalitní a nositelný český šperk, a to každý všední den od 10 do 19 hodin.
 
Adresa 27JEWELRY butiku: Hotel Mandarin Oriental, Nebovidská 459/1, Praha 1


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.