Share |

Změňte život kolem sebe - přihlaste svůj nápad do Think Big

 

Program Think Big od Nadace O2 vyhlašuje v rámci svého prvního roku působení již třetí výzvu pro přihlašování projektů. Mladí lidé ve věku 13 až 26 let mohou na své nápady, kterými chtějí změnit život kolem sebe k lepšímu, získat až 70 tisíc korun. 
Mladí lidé přinášejí na světlo problematická společenská témata, která se s pomocí programu Think Big snaží řešit. Právě jejich prostřednictvím se dozvídáme, kde vidí slabiny a co chtějí ve společnosti změnit,"říká Dana Dvořáková, předsedkyně správní rady Nadace O2 a ředitelka pro korporátní komunikaci společnosti Telefónica. O velkém zájmu mladých lidí měnit život kolem sebe svědčí počet podaných přihlášek v rámci předchozích dvou výzev. O finanční podporu se ucházelo celkem 653 projektů (v první výzvě 276 projektů, ve druhé výzvě 377 projektů) a mezi vybraných 231 projektů bylo rozděleno téměř 13 milionů korun.
Program Think Big od Nadace O2 vyhlašuje v rámci svého prvního roku působení již třetí výzvu pro přihlašování projektů. Mladí lidé ve věku 13 až 26 let mohou na své nápady, kterými chtějí změnit život kolem nich k lepšímu, získat až 70 tisíc korun. Nadace O2 ve spolupráci s Nadací rozvoje občanské společnosti rozdělí mezi 170 nejzajímavějších a nejužitečnějších projektů z celé České republiky částku 8,5 milionů korun. 
 
Mladí lidé, kteří se svými projekty uspějí, absolvují víkendový vzdělávací seminář s lektory Prázdninové školy Lipnice a odborníky ze společnosti Telefónica. Vzdělávání je zaměřené na rozvoj dovedností důležitých pro úspěšnou realizaci projektů. Podpoření mladí lidé navíc získají k ruce mentora z řad zaměstnanců společnosti Telefónica na celou dobu realizace projektu. Kromě finančního příspěvku získávají také tarif O2 COOL zdarma na 2 roky a internet v mobilu na 6 měsíců.
 
Své projekty mohou mladí lidé přihlašovat na www.o2thinkbig.cz do 29. června do 23:59. Projekty následně posoudí nezávislé regionální komise složené z odborníků z neziskového sektoru, zástupců médií, zaměstnanců Telefónica a také z mladých lidí, kteří již projekty realizovali. Za uplynulý rok bylo úspěšně dokončeno již téměř sto projektů.
Mladí lidé, kteří se svými projekty uspějí, absolvují víkendový vzdělávací seminář s lektory Prázdninové školy Lipnice a odborníky ze společnosti Telefónica. Vzdělávání je zaměřené na rozvoj dovedností důležitých pro úspěšnou realizaci projektů. Podpoření mladí lidé navíc získají k ruce mentora z řad zaměstnanců společnosti Telefónica na celou dobu realizace projektu. Kromě finančního příspěvku získávají také tarif O2 COOL zdarma na 2 roky a internet v mobilu na 6 měsíců.

 
Více informací programu Think Big, o přihláškách a o jednotlivých projektech naleznete zde:
http://www.o2thinkbig.cz/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.