Share |

Zimní výprodeje ve Fashion Arena Prague Outlet pokračují

foto: pořadatel akce

Nový rok se pomalu rozjíždí, novoroční předsevzetí se začínají plnit – alespoň na nějakou tu chvilku velmi poctivě. V obchodech jsou však zimní slevy a výprodeje již v plném proudu. Takže ať je předsevzetím změna váhy či postavy, změna zaměstnání, změna životního stylu… vždy je k tomu nutný vhodný outfit. Fashion Arena Prague Outlet v tuto dobu nabízí dodatečné výprodeje a slevy z již zajímavých outletových cen.
 
Stále ještě lehce sváteční čas si jistě zaslouží i mnohá setkávání s přáteli a známými lidmi. Co si při takovém setkání ještě udělat radost a nakoupit si nějaké další dárky pro sebe nebo pro své blízké? Pokud chceme měnit váhu či tvar postavy, je jistě nutné zakoupit nové oděvy jak do práce, tak i na volný čas. Velký výběr určitě najdeme v obchodech Esprit, Desiqual, Steilmann, Guess  a další. Samozřejmě je nutné zajít i do obchodů se sportovním zbožím, jako je například adidas, AlpinePro, Asics, Hi-Tec, Nord Blanc, Quiksilver -  a vyhledat pohodlný a funkční „cvičební“ oblek.
 
Zajít na kávu, zimní drink či další občerstvení s kamarádkou, partnerem, maminkou, dcerou, nebo na pracovní schůzku s kolegou či obchodním partnerem, a při tom si udělat radost z nabídky více než 200 značek ve Fashion Arena Prague Outletu může být přece moc příjemné.
 
Fashion Arena Prague Outlet nabízí více než 200 značek s 30 – 70% slevami každý den. Otevřeno je každý den od 10:00 do 20:00. Do Fashion Areny se dostanete ze zastávky metra Nádraží Hostivař autobusem zdarma nebo z Náměstí Republiky mini autobusem za 100 Kč.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.