Share |

Zero Waste Swap : zbavte se smyslupně přebytečných věcí!

DORAŽ - PŘINES - VYMĚŇ - ODNES - BE GOOD BE ZERO
foto: pořatel akce

Zero Waste Swap výměnný bazar je příležitostí, jak dát věcem nový život a smysl. Máte doma přebytečné oblečení nebo předměty do domácnosti, které by jinému udělaly službu a radost? Přineste je 30. června do coworkingového prostoru SVĚT–HUB na Vinohradech! Třeba se zase vám hodí něco, co potřebujete sami! /FB EVENT/

Akce navazuje na konferenci Bezobalu o Zero Waste, která proběhla 7.června v NTK a na sérii Zero Waste workshopů v coworkingovém prostoru SVĚT-HUB. Pro ty, co ještě netuší: Zero Waste životní styl je o prevenci vzniku odpadů a s tím také souvisí používaní a využívání věcí z druhé ruky. 
 
JAK SWAP FUNGUJE : :
Přinesete (ale není to podmínkou) oblečení, doplňky, bižuterii, menší potřeby a předměty do domácnosti a odnést si můžete cokoliv, co potřebujete či se vám líbí ZDARMA. Počet kusů není nijak omezen. Věci přijímáme průběžně během akce či cca půl hodiny před zahájením.

PIKNIK A HUDBA BUDE : :
Součástí bude i improvizovaný piknik na trávě před prostorem SVĚT-HUB a hudební překvapení (detaily se odhalíme pěkně postupně)

ZERO WASTE : :
Akce navazuje na konferenci Bezobalu o Zero Waste, která proběhla 7.června v NTK a na sérii Zero Waste workshopů v coworkingovém prostoru SVĚT-HUB. Pro ty, co ještě netuší: Zero Waste životní styl je o prevenci vzniku odpadů a s tím také souvisÍ používaní a využívání věcí z druhé ruky. Proto vás srdečně zveme na Zero Waste Swap alias výměnný bazar pořádaný ve spolupráci s projektem FOREWEAR.
 

Nezapomeňte, že nenakupováním, tříděním, recyklací a posíláním věcí dál šetříme energii, planetu a prodlužujeme životní cyklus výrobků. 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.