Share |

Zážitkový den na sněhu, to je WooXUP 2017

4. února Deštné v Orlických horách
foto: pořadatel akce

Když se free partička ze stylové módní značky WooX do něčeho pustí, stojí to za to. A co se stane, když si vymyslí originální zimní akci, kde si na jednom místě můžete vyzkoušet nejnovější snowboardy nebo lyže, obléct se od hlavy k patě, snažit se být nejlepší v některé z doprovodných soutěžních disciplín a ještě k tomu se dobře pobavit s celou rodinou? Vznikne nenapodobitelný WooXUP.
 
Čtyři české zimní areály se již chystají na WooXUP Czech Tour 2017 – sportovně kulturní festival na sněhu, který myslí úplně na všechny, od nejmenších po ty nejstarší.
 
V Deštném v Orlických horách, Bílé v Beskydech, na Dolní Moravě a Ramzové bude alespoň jeden den v únoru stát rozhodně za to. Fitness trenér Jakub Bína, známý třeba z reality show Zpátky na vrchol, chystá WOORKOUT S JACOBEM – zábavné soutěže na sněhu o ceny pro všechny věkové kategorie. Koho soutěžení neláká, může třeba v klidu omrknout, co se nového urodilo v lyžařských a snowboardových dílnách.
 
Hlavní centrum akce bude ve stanovém městečku, postaveném vždy na nejfrekventovanějším místě zimního střediska. Jeho program slibuje nejrůznější vychytávky. Značky WooX a DOKE představí své fajnšmekrovské kousky na tělo i hlavu. Vyzkoušíte si, jak to z kopce sviští novým Fischerkám, freeskiingovým lyžím Armada nebo snowboardům Nitro. Zakousnout se budete moci do zdravých energetických RAW tyčinek Bombus nebo do sladké vafle Manner. Zástupci z PUXtravel vám zase poradí, kam na skutečně pořádnou zimní dovolenou. To ale zdaleka není vše, co během dne WooXUP nabízí. Je toho mnohem více, a proto doporučujeme sledovat Facebook stránku WOOX UP.
 
Celodenním programem a zastavením lanovek však zábava nekončí, protože jako na každém správném zimním eventu večer následuje party, na které vystoupí MC Jacob, známý ze skupiny Skyline, DJ Basstien a další. Ke správnému warm-upu vám určitě pomůže ledově namražený Jägermeister.
 
Popadněte kalendáře a fajfku udělejte u dne, kdy to máte k zážitkům na WooXUPu 2017 nejblíž.
 
WooXUP Czech Tour 2017 – termíny a lokality:
4. 2. – Skicentrum Deštné v Orlických horách
11. 2. – Skiareál Bílá v Beskydech
18. 2. – Skiareál Dolní Morava
25. 2. – Skiareál Ramzová Jeseníky

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.